64 1 Ispire Technology Inc.'s Michael Wang and Daniel Machock to Present at H.C. Wainwright 25th Annual Global Investment Conference

NEW YORK, 11 Sept. 2023 — Ispire Technology Inc. (“Ispire” atau “Syarikat”) (NASDAQ: ISPR), pemimpin dalam teknologi wap, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Ketua Pegawai Eksekutif Bersama Michael Wang dan Ketua Pegawai Kewangan Daniel Machock akan hadir di Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright. Persidangan ini akan berlangsung dari 11 hingga 13 September 2023, di Lotte New York Palace Hotel di Bandar Raya New York.

Intipati Utama

Pasukan eksekutif Syarikat akan membuat persembahan dan terlibat dalam mesyuarat persendirian 1-ke-1 dengan bakal pelabur dan pemegang kepentingan industri.

Perbincangan sorotan akan memberi tumpuan kepada teknologi baru yang diperkenalkan oleh Ispire, Ispire ONETM, yang direka untuk menyelesaikan beberapa isu utama yang dihadapi oleh industri vaping kanabis dengan meningkatkan kecekapan operasi dan keselamatan pengguna.

Mengenai Ispire ONETM

Teknologi Ispire ONETM menawarkan:

  • Penyelesaian kepada isu penutupan dalam proses pembuatan/pembungkusan bersama.
  • Peningkatan konsistensi dan kualiti peranti yang diisi.
  • Pencegahan kebocoran, percikan, atau pemanasan berlebihan dalam kartrij, pembakar sekali pakai, dan POD.
  • Peningkatan keselamatan pengguna melalui persekitaran kilang yang disterilkan.

“Kami menantikan untuk memperkenalkan potensi Ispire ONETM kepada pelabur yang lebih luas di Persidangan H.C. Wainwright,” kata Michael Wang, Ketua Pegawai Eksekutif Bersama Ispire. “Kami yakin bahawa teknologi ini menawarkan kelebihan daya saing yang substansial dalam pasaran yang dinamik dan berkembang, selaras dengan ambisi kami untuk mengembangkan jenama Ispire.”

Penglibatan Pelabur

Syarikat ini menarik spektrum pelabur yang luas, terutamanya mereka yang berminat dalam teknologi inovatif dalam sektor teknologi pengguna. Pihak yang berminat digalakkan untuk mengadakan perbincangan persendirian 1-ke-1 dengan pasukan eksekutif Syarikat untuk penyelaman mendalam ke dalam Syarikat dan peluang pelaburan yang mengelilingi teknologi Ispire ONETM yang baru diperkenalkan.

Mengenai Ispire Technology Inc.

Ispire terlibat dalam penyelidikan dan pembangunan, reka bentuk, pengkomersialan, jualan, pemasaran, dan pengedaran produk vape jenama dan produk vaping kanabis. Anak syarikat operasi Syarikat memiliki atau melesenkan lebih daripada 200 paten yang diterima atau difailkan di seluruh dunia daripada pihak berkaitan. Produk tembakau Ispire dipasarkan di bawah jenama Aspire dan dijual di seluruh dunia (kecuali di Republik Rakyat China dan Rusia) terutamanya melalui rangkaian pengedaran kami. Produk kanabis Ispire dipasarkan di bawah jenama Ispire terutamanya atas dasar pengilang rekaan asal (ODM) kepada syarikat vaping kanabis lain. Ispire pada masa ini hanya menjual perkakas vaping kanabisnya di Amerika Syarikat, dan baru-baru ini memulakan aktiviti pemasaran di Kanada dan Eropah, terutamanya di Kesatuan Eropah.

Sila layari www.ispiretechnology.com dan ikuti kami di Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest, dan YouTube. Sebarang maklumat yang terkandung dalam, atau yang boleh diakses melalui, laman web Syarikat, mana-mana laman web lain atau mana-mana media sosial, bukan sebahagian daripada siaran akhbar ini.

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif dalam lingkungan makna Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933, seperti yang dipinda (“Akta Sekuriti”) serta Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, seperti yang dipinda, dan Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995, seperti yang dipinda, yang dimaksudkan untuk dilindungi oleh perlindungan yang diwujudkan oleh seksyen-seksyen tersebut. Kenyataan prospektif, yang berdasarkan anggapan tertentu dan menerangkan rancangan, strategi dan jangkaan masa depan syarikat, secara umumnya boleh dikenal pasti dengan penggunaan terma prospektif seperti “percaya,” “jangka,” “boleh,” “akan,” “sepatutnya,” “akan,” “berusaha,” “berhasrat,” “merancang,” “matlamat,” “menganggarkan,” “menjangkakan,” “strategi,” “masa depan,” “mungkin” atau terma perbandingan lain, walaupun tidak semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah yang terkandung dalam siaran akhbar ini mengenai strategi, prospek, keadaan kewangan, operasi, kos, rancangan dan objektif syarikat adalah kenyataan prospektif. Faktor penting yang boleh menyebabkan keputusan dan keadaan kewangan Syarikat yang sebenar berbeza secara material daripada yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif sedemikian dalam siaran akhbar ini berkaitan hanya dengan peristiwa atau maklumat pada tarikh siaran akhbar ini. Kami tidak berkewajipan untuk mengemas kini atau menyemak semula mana-mana kenyataan prospektif, sama ada akibat maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, selepas tarikh kenyataan dibuat atau untuk mencerminkan berlakunya peristiwa yang tidak dijangka kecuali diperlukan oleh undang-undang. Anda sepatutnya membaca siaran akhbar ini dengan pemahaman bahawa keputusan sebenar masa depan kami mungkin berbeza secara material daripada apa yang kami jangkakan.

Hubungi

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Hubungan Pelabur
Sherry Zheng
718.213.7386
ir@ispiretechnology.com

SUMBER Ispire Technology Inc.