Hisense Leads in Laser TV Innovation for a Greener World

QINGDAO China, Oct. 27, 2023 — Dalam dunia di mana teknologi dan gaya hidup saling berkait rapat, trend terkini dalam teknologi televisyen sedang membentuk pengalaman hiburan kita. Di hadapan perubahan ini ialah Hisense, sebuah syarikat yang telah menonjol dalam membangunkan teknologi TV Laser, menyediakan kualiti yang lebih tinggi, keselesaan penonton dan pengalaman sinematik yang lebih meresap tanpa menjejaskan kelestarian.

Evolusi TV Laser Hisense

Sejak penubuhannya, Hisense telah komited kepada inovasi. Pada tahun 2014, ia memperkenalkan TV Laser 100 inci di dunia, menandakan titik perubahan penting dalam industri hiburan. TV Laser 8K, yang baru-baru ini diperkenalkan, terus menggambarkan tekad Hisense untuk mendorong sempadan, bertindak balas dengan cekap terhadap permintaan global untuk pengalaman penontonan yang lebih unggul.

Kedudukan Kukuh di Pasaran Global

Menurut laporan tahun 2022 oleh agensi penyelidikan pasaran Omdia, Hisense tergolong dalam pemimpin pasaran dalam bahagian isi padu dan pendapatan global, menggambarkan daya tarikannya kepada pengguna di seluruh dunia. Contohnya, TV Laser L9H Hisense menggabungkan Dolby Vision dan Dolby Atmos, memenuhi dan melebihi spesifikasi warna BT.2020 serta menawarkan pengalaman audio-visual yang diperkaya dan lebih meresap kepada penonton.

Kepuasan Mata dan Pengalaman Penontonan yang Dipertingkatkan

Teknologi TV Laser Hisense dibangunkan dengan keselesaan penonton sebagai fokus utama. TV Laser L9 direka bentuk untuk mengurangkan kemungkinan kesakitan mata. Peningkatan ini memantapkan pengalaman penontonan, menggambarkan pendekatan menyeluruh Hisense terhadap inovasi yang memberi keutamaan kepada keselesaan dan kebajikan penonton bersama-sama kemajuan teknologi.

Komitmen Hisense Terhadap Kelestarian

Pertimbangan alam sekitar adalah aspek penting dalam trajektori inovasi Hisense. TV Laser L9 dengan kadar kitar semula 92% menunjukkan penyelarasan syarikat dengan matlamat kelestarian global untuk dunia yang lebih hijau. Tumpuan ini merangkumi kecekapan tenaga, dengan TV Laser menunjukkan penggunaan kuasa yang lebih rendah berbanding TV LCD saiz yang sama.

Pengiktirafan Industri dan Pandangan Masa Depan

Dengan evolusi landskap televisyen, integrasi teknologi maju dan mampan dijangka berterusan, di mana Hisense diramalkan menjadi penyumbang utama kepada inovasi berterusan ini.

Kemajuan dalam teknologi TV Laser, dipacu oleh syarikat seperti Hisense, bukan sahaja tentang kualiti gambar yang lebih tinggi dan pengalaman yang lebih meresap—ia juga menandakan pergerakan ke arah penyelesaian yang lebih cekap tenaga dan mampan.

Campuran inovasi, kualiti dan kelestarian merangkumi zaman moden teknologi televisyen. Walaupun trajektori evolusi ini masih berkembang, satu perkara pasti: Hisense akan terus menjadi pemangkin utama, membentuk masa depan hiburan rumah global dengan komitmen kepada kecemerlangan, inovasi dan kelestarian.

Gambar – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/10/4ec22936-14855_2.jpg

Gambar – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/10/4ec22936-14855_3.jpg

Logo – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/10/4ec22936-14855_4.jpg