Gaming29 IstockPhoto gremlin HALLOWEEN: A MATCH MADE IN TERROR: THE OFFICIAL MATCH-3 MOBILE GAME APP BASED ON THE 1978 CLASSIC!

LOS ANGELES, Oct. 26, 2023 — Bersiap-siap untuk pengalaman menyeramkan musim Halloween tahun ini dengan “Halloween: A Match Made in Terror,” aplikasi permainan mudah alih rasmi bertema permainan padan-padanan tiga simbol yang diilhamkan oleh Filem Klasik 1978. Dibangunkan bekerjasama dengan Compass International Pictures, Inc, diGGital doGG, dan Further Front, permainan menyeramkan ini dijanjikan akan menyelami pemain dalam pelarian jantung berdegup dari cengkaman tidak berbelas kasihan dan menakutkan Michael Myers.


Introducing

Rayakan Halloween dengan “Halloween: A Match Made in Terror,” Permainan Mudah Alih Menyeramkan Yang Diilhamkan oleh Filem 1978.

Selepas melarikan diri yang menakutkan dari Smith’s Grove Sanitarium, pembunuh terkenal Michael Myers kini bebas, bersembunyi dalam bayang-bayang Haddonfield, pulang ke rumah. Sebagai salah seorang penduduk bandar itu, anda mesti menggunakan daya fikiran dan keberanian untuk mengatasi pembunuh tidak kenyang itu dan terselamat dari malam Halloween yang menakutkan.

Cara Bermain:
Dalam permainan ini, pemain akan ditantang dengan siri teka-teki padan-padanan tiga simbol yang semakin sukar, menggunakan ikonografi dan adegan menakutkan dari filem Halloween klasik. Gunakan kemahiran penyelesaian masalah anda dan padankan tiga simbol atau lebih untuk membuka penguat kuasa. Lari dari cengkeraman Michael, dan maju melalui tahap-tahap menakutkan yang akan disukai oleh semua peminat filem 1978 asal. Hidupkan semula filem asal dengan cara yang unik. Terselamat dari Michael tidak akan mudah!

Ciri-ciri Permainan:
– Permainan Menakutkan: Hidupkan diri anda dalam atmosfera menyeramkan Haddonfield ketika anda menghadapi watak ikonik Michael Myers dan elakkan dari kejarannya yang tidak berbelas kasihan.

– Watak dan Adegan Ikonik: Hidupkan semula momen-momen yang boleh diingati dari filem Halloween 1978 ketika anda maju dalam permainan.

– Penguat Kuasa Yang Berkuasa: Gunakan penguat kuasa dan kuasa khas untuk mengatasi teka-teki yang mencabar.

– Percuma Untuk Dimainkan: “Halloween: A Match Made in Terror” boleh dimuat turun dan dimainkan pada peranti iOS dan Android tanpa kos.

Sama ada anda peminat setia filem klasik 1978, atau mencari pengalaman permainan yang menggalakkan adrenalin, permainan mudah alih ini pasti akan menakjubkan dan menakutkan pemain dari semua tahap. Muat turun permainan di App Store atau Google Play dengan melawat 1978halloween.app.

Tentang Compass International Pictures, Inc:
Compass International Pictures, Inc. ialah Penerbit ikonik filem asal 1978 klasik, “John Carpenter’s Halloween,” yang sehingga hari ini menguruskan hak filem ikonik ini.

Tentang Further Front:
Further Front melangkaui sempadan dalam dunia pelesenan, barangan, hiburan digital dan langsung, dengan membawa pengalaman bertahun-tahun dalam beberapa bidang untuk menasihati penyampaian pengalaman terunggul kepada peminat, pengguna, dan orang awam umum.

Hubungan Media: marketing@1978halloween.app

SUMBER diGGital doGG