Dignitas dan GamerTech® Akan Cipta Pakaian dan Pakaian Bergabung Jenama untuk Pemain Permainan Video

LOS ANGELES, 18 Sept. 2023 — Dignitas, cabang sukan elektronik New Meta Entertainment, Inc. (NME), hari ini mengumumkan perkongsian baharu dengan GamerTech®, pereka dan pengeluar pakaian prestasi dan penyelesaian pakaian termaju untuk pemain permainan video. Sebagai Rakan Pakaian Prestasi dan Pakaian Rasmi Dignitas, GamerTech® akan meningkatkan lagi pengalaman bermain permainan video, membina ke atas kerjasama mereka yang lepas dengan pelbagai organisasi sukan elektronik, saintis, dan pakar industri.

Sebagai sebahagian daripada perkongsian ini, Dignitas dan GamerTech® akan bekerjasama untuk mewujudkan pakaian prestasi jenama bersama. Teknologi GamerTech® sudah termasuk beberapa produk yang dibina untuk meningkatkan prestasi dan kesejahteraan pemain permainan video, seperti Sarung Tangan GT Magma, yang menggunakan termo terapi pintar untuk mengurangkan masa pemanasan dan haus semasa sesi permainan yang panjang, yang menghasilkan peningkatan prestasi. GamerTech® akan bekerja dengan Dignitas untuk meningkatkan jangkauan mereka secara besar-besaran dan membantu mendapatkan produk mereka ke tangan pemain permainan video di seluruh dunia.

Dignitas, yang baru-baru ini meraikan ulang tahun ke-20 dalam sukan elektronik, akan memanfaatkan teknologi dan kejuruteraan termaju GamerTech® untuk melengkapi pemain Dignitas dengan kelebihan daya saing tambahan dan pencegahan kecederaan serta perlindungan kesakitan yang dipertingkatkan. GamerTech® akan menyediakan alat dan teknik yang berpotensi untuk merevolusikan cara atlet sukan elektronik berlatih dan bersaing. Selain itu, fokus mereka pada peningkatan prestasi dan pencegahan kecederaan selaras dengan visi Dignitas untuk mewujudkan persekitaran yang mampan dan sihat untuk pemain kelas dunia mereka dalam Fortnite, League of Legends, dan Rocket League. Ketika GamerTech® terus meningkatkan produk mereka, Dignitas, dikenali dengan dominasi mereka dalam Fortnite dan memiliki pemain kelas kejuaraan seperti Juara Fortnite World Cup Kyle “Bugha” Giersdorf, akan memberi maklum balas secara aktif untuk memastikan mereka bukan sahaja memenuhi tetapi melampaui jangkaan pemain permainan video di semua peringkat kemahiran.

“Kami di Dignitas sentiasa komited untuk mencapai bukan sahaja prestasi puncak tetapi juga memastikan kesejahteraan pemain kami,” kata James Baker, Pengurus Besar Dignitas. “Kerjasama ini dengan GamerTech® menekankan dedikasi kami kepada kedua-dua prinsip ini. Teknologi terkini mereka berjanji untuk meningkatkan pengalaman bermain permainan video untuk pemain kami, memberi mereka kelebihan daya saing sambil mengutamakan kesihatan dan ketahanan mereka dalam industri ini.”

Amila Pathirana, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif GamerTech®, menekankan kepentingan perikatan ini, dengan menyatakan, “Perkongsian kami dengan Dignitas bertujuan untuk menjadikan penyelesaian ini tersedia kepada pemain permainan video biasa yang ingin mengurus kesihatan mereka dan bermain lebih lama dan pemain permainan video profesional yang ingin mendapatkan kelebihan daya saing untuk terus menang.” Pathirana selanjutnya mendedahkan bahawa kerjasama ini telah dirancang dengan teliti, dengan usaha yang luas dilaburkan dalam menyusun strategi bagaimana untuk membangunkan dan memperkenalkan produk terkini melalui rangkaian Dignitas. Dia menambah, “Kami sangat teruja untuk memulakan perjalanan ini dengan salah satu organisasi sukan elektronik tertua di dunia dan bekerja untuk meningkatkan prestasi atlet sukan elektronik dan pemain permainan video pada masa depan.”

Ranil Vitarana, Ketua Pegawai Eksekutif MAS Innovation (Pvt) Ltd, berbicara tentang GamerTech® sebagai syarikat permulaan yang menjanjikan dalam organisasi mereka, yang didedikasikan untuk menangani keperluan pemain permainan video dan atlet sukan elektronik yang belum dipenuhi. Vitarana menekankan, “Syarikat ini bertujuan untuk menyelesaikan isu kesihatan tangan, postur, dan prestasi untuk pemain permainan video dan atlet sukan elektronik dengan menggunakan teknologi dan penyelesaian pakaian MAS.” Bermitra dengan Dignitas telah membuka horizon baru untuk GamerTech®, membolehkan mereka memperluas jangkauan mereka dan menawarkan penyelesaian kelas dunia untuk memenuhi permintaan pemain permainan video dan peminat sukan elektronik yang berkembang.

Untuk kekal dikemas kini tentang kolaborasi GamerTech® x Dignitas dan melihat produk GamerTech® yang lain, lawati GamerTech.gg.

MENGENAI GAMERTECH®
GamerTech® (GT) membawa produk dan penyelesaian pakaian dan pakaian berasaskan teknologi yang mengganggu pasaran, memberi tumpuan secara khusus kepada pemain permainan video dan atlet sukan elektronik untuk meningkatkan prestasi, menambah baik kesejahteraan, dan memperkuat pengalaman keseluruhan mereka. GT adalah anak syarikat milik penuh MAS Holdings – pengeluar teknologi pakaian terbesar di Asia Selatan, dengan lebih 100,000 pekerja di 17 buah negara dan perolehan USD 2 bilion yang memberi tumpuan kuat kepada inovasi berasaskan pakaian.

MENGENAI NEW META ENTERTAINMENT, INC.: DIGNITAS & RAIDIANT
Sejak penubuhannya pada tahun 2003, Dignitas telah mengukir nama sebagai salah satu organisasi sukan elektronik paling berjaya di dunia, meraih 18 Kejuaraan Dunia merentasi pelbagai permainan video. Pada September 2016, Dignitas telah diambil alih oleh Philadelphia 76ers NBA milik Harris Blitzer Sports & Entertainment (HBSE), portfolio sukan dan hiburan global yang pelbagai, yang termasuk Philadelphia 76ers (NBA), New Jersey Devils (NHL) dan banyak lagi. Dignitas adalah organisasi sukan elektronik dalam New Meta Entertainment, Inc. (NME), syarikat media sukan dan hiburan baharu yang ditubuhkan pada Mei 2019 oleh kumpulan pelabur yang merangkumi HBSE, Susquehanna International Group dan Delaware North, antara lain. Dignitas kini mempunyai pasukan dalam tiga permainan sukan elektronik terbesar dan paling popular: League of Legends, Fortnite, dan Rocket League. Pada tahun 2021, NME melancarkan Raidiant, platform bebas pasukan sukan elektronik yang pertama untuk memberdayakan wanita dalam permainan video melalui sumber dan acara. Dengan studio kandungan dan kemudahan kesejahteraan pemain di Greater New York City dan Los Angeles, NME adalah pemimpin global yang didedikasikan kepada atlet sukan elektronik, pengaruh digital, dan pemain permainan yang mengubah permainan.

Hubungi Media:
Sam Scott
365418@email4pr.com
203-253-7751

SUMBER Dignitas