48 1 ePlus to Present at Sidoti Virtual Investor Conference September 20-21, 2023

HERNDON, Va., 15 Sept. 2023 – ePlus inc. (NASDAQ NGS: PLUSberita) hari ini mengumumkan bahawa syarikat itu akan membuat pembentangan dan mengadakan mesyuarat satu lawan satu dengan pelabur di Sidoti September Virtual Investor Conference, yang akan berlangsung pada 20-21 September 2023.


ePlus logo (PRNewsfoto/ePlus inc.)

Pembentangan itu akan bermula pada 10:00 ET pada 20 Septemberth, dan ePlus juga akan mengadakan mesyuarat maya satu lawan satu dengan pelabur pada 20 September. Untuk mendaftar untuk pembentangan atau satu lawan satu, lawati www.sidoti.com/events. Pendaftaran adalah percuma dan anda tidak perlu menjadi klien Sidoti.

Mengenai ePlus inc.

ePlus mempunyai fokus yang tidak goyah dan tidak kenal erti dalam memanfaatkan teknologi untuk mewujudkan hasil perniagaan yang menginspirasi dan transformatif untuk pelanggannya. Menawarkan portfolio penyelesaian yang kukuh, serta pelbagai perkhidmatan rundingan dan pengurusan merentasi spektrum teknologi, ePlus dengan bangganya mencapai lebih daripada 30 tahun kejayaan, membawa pelanggan ke hadapan melalui kesukaran, persekitaran yang berubah dengan cepat, dan halangan lain. ePlus adalah penasihat yang boleh dipercayai, membawa kepakaran, kelayakan, bakat dan pemahaman mendalam tentang teknologi inovatif, merangkumi keselamatan, cloud, data center, networking, kolaborasi dan penyelesaian baru muncul, kepada organisasi di semua segmen industri. Dengan perkhidmatan pengurusan kitar hayat yang lengkap dan pilihan pembayaran fleksibel, lebih daripada 1,850 rakan sekerja ePlus memberi tumpuan kepada pengalaman pelanggan yang positif dan komited kepada bidang mereka, memanfaatkan pengetahuan baru sambil menerapkan dekad pengalaman terbukti. ePlus beribu pejabat di Virginia, dengan lokasi di Amerika Syarikat, UK, Eropah, dan Asia-Pasifik. Untuk maklumat lanjut, lawati www.eplus.com, hubungi 888-482-1122, atau e-mel info@eplus.com. Sertai ePlus di LinkedIn, Twitter, Facebook, dan Instagram. ePlus, Where Technology Means More®.

ePlus®, Where Technology Means More®, dan produk ePlus yang disebut di sini sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan ePlus inc. di Amerika Syarikat dan/atau negara-negara lain. Nama syarikat, produk, dan perkhidmatan lain yang disebut di sini mungkin merupakan tanda dagangan pemilik masing-masing.

SUMBER ePlus inc.