VANCOUVER, BC, 7 September 2023 /CNW/ – C21 Investments Inc. (CSE: CXXI) dan (OTCQX: CXXIF) (“C21” atau “Syarikat“), sebuah syarikat cannabis terintegrasi secara menegak, hari ini mengumumkan ia telah menaikkan pangkat Ketua Operasi Nevada semasa, Aron Swan, ke jawatan baru Ketua Pegawai Operasi yang baru diwujudkan.

C21 menubuhkan peranan COO untuk menyokong objektif pertumbuhan jangka panjang Syarikat. Aron Swan telah menjadi Ketua Operasi jangka panjang, dan bertanggungjawab untuk membina dan mengembangkan operasi Nevada C21, termasuk menguruskan pasukan lebih daripada 100 orang pekerja, membangunkan hubungan vendor yang kukuh, dan memastikan piawaian pematuhan yang ketat.

Ketua Pegawai Eksekutif dan Presiden, Sonny Newman: “Saya telah beruntung dapat bekerja rapat dengan Aron sejak 2006. Aron unggul dalam inovasi, mempunyai pengalaman luas menjalankan perniagaan kami di pasaran Nevada, dan mempunyai kemahiran kepimpinan yang luar biasa. Dia telah menjadi sebahagian integral Silver State Relief sejak penubuhannya pada 2015, dan telah memainkan peranan penting dalam menjalankan perniagaan kami dan menguruskan inisiatif pertumbuhan kami. Aron adalah pilihan sempurna untuk memimpin objektif pertumbuhan strategik kami ketika kami mengejar pengembangan di pasaran kami.”

Aron dan pasukannya kini sedang menyiapkan pembinaan laluan memandu melalui di kedai runcit Sparks Silver State kami, yang akan menjadi salah satu yang pertama seumpamanya di Nevada Utara. Laluan memandu melalui itu dijangka beroperasi menjelang Oktober 2023.

Ketua Pegawai Operasi, Aron Swan: “Saya percaya kami berada dalam kedudukan yang baik untuk terus memimpin melalui keadaan pasaran yang sukar sambil pada masa yang sama mengejar strategi pertumbuhan yang teliti. Saya menantikan untuk meneruskan usaha inovasi dan meningkatkan kecekapan di seluruh operasi kami sambil memenuhi cabaran yang dibentangkan oleh industri ini.”

Mengenai C21 Investments Inc.C21 Investments adalah syarikat cannabis terintegrasi secara menegak yang menanam, memproses, dan mengedarkan produk pengguna cannabis dan hemp berkualiti tinggi di Amerika Syarikat. Syarikat ini memberi tumpuan kepada penciptaan nilai melalui pengambilalihan dan integrasi aset runcit, pembuatan, dan pengedaran teras di pasaran strategik, memanfaatkan hasil runcit terkemuka industri dengan produk pengguna pembungkusan jenama berpotensi pertumbuhan tinggi pelbagai pasaran. Syarikat ini memiliki Silver State Relief dan Silver State Cultivation di Nevada, dan Phantom Farms dan Eco Firma Farms di Oregon. Jenama-jenama ini menghasilkan dan mengedarkan pelbagai produk THC dan CBD daripada bunga cannabis, pra-gulungan, minyak cannabis, kartrij pengewap, dan makanan. Berpusat di Vancouver, Kanada, maklumat tambahan mengenai C21 Investments boleh didapati di www.sedarplus.ca dan www.cxxi.ca.

Amaran Penyataan:

Kenyataan tertentu yang terkandung dalam siaran akhbar ini mungkin merupakan kenyataan pandangan ke hadapan menurut perundangan sekuriti yang berkenaan. Kenyataan ini melibatkan risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian, dan faktor lain yang mungkin menyebabkan keputusan atau peristiwa sebenar berbeza dengan jangkaan dalam kenyataan pandangan ke hadapan tersebut. Kenyataan pandangan ke hadapan dalam siaran akhbar ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada: penyelesaian pembinaan kedai runcit Silver State Sparks, strategi pertumbuhan selanjutnya dan pembangunan umum perniagaan.

Kenyataan pandangan ke hadapan yang terkandung dalam siaran akhbar ini adalah berdasarkan beberapa jangkaan dan andaian utama yang dibuat oleh Syarikat. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan dan andaian yang menjadi asas kenyataan pandangan ke hadapan adalah munasabah, tidak patut bersandar secara berlebihan pada kenyataan pandangan ke hadapan kerana Syarikat tidak dapat memberi jaminan bahawa kenyataan tersebut akan terbukti betul. Oleh kerana kenyataan pandangan ke hadapan membincangkan peristiwa dan keadaan masa depan, sifat semula jadi, ia melibatkan risiko dan ketidakpastian intrinsik. Hasil sebenar mungkin berbeza dengan jangkaan semasa disebabkan beberapa faktor dan risiko. Ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, risiko dan ketidakpastian yang timbul dari perniagaan am, ekonomi, persaingan, politik dan keadaan sosial; dan faktor dan risiko lain, banyak daripadanya di luar kawalan Syarikat.

Kenyataan pandangan ke hadapan yang terkandung dalam siaran akhbar ini mewakili jangkaan Syarikat pada tarikh ini dan tertakluk kepada perubahan selepas tarikh tersebut. Syarikat menafikan sebarang niat atau kewajipan untuk mengemas kini atau mengubah suai sebarang kenyataan pandangan ke hadapan sama ada disebabkan oleh maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan di bawah peraturan sekuriti yang berkenaan.

Bursa Sekuriti Kanada mahupun Penyedia Perkhidmatan Peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar Bursa Sekuriti Kanada) tidak menerima tanggungjawab atas kecukupan atau ketepatan pelepasan ini.

SUMBER C21 Investments Inc.