Crypto04 artefacti Bitget Launches Market Maker Incentive Program with Up to 0.015% Rebates and Monthly Subsidies

VICTORIA, Seychelles, Oct. 25, 2023 — Bitget, platform derivatif dan copy trading mata wang kripto terkemuka, baru-baru ini telah mengumumkan pelancaran program insentif yang bertujuan untuk bekerjasama dengan pembuat pasaran teratas dalam sektor kripto. Program ini memberikan insentif seperti potongan yuran perdagangan dan ganjaran bulanan kepada rakan kongsi yang menyumbang kepada likuiditi Pasaran Spot Bitget.


Bitget Launches Market Maker Incentive Program with Up to 0.015% Rebates and Monthly Subsidies

Menurut peraturan Program Insentif Pembuat Pasaran Bitget, kadar potongan yuran yang kompetitif menjadi ciri utama, dengan menawarkan potongan sehingga 0.015%. Ini terpakai untuk pembuat pasaran yang memilih untuk menyertai bulan pertama program dan bakal memetik manfaat kadar potongan yuran Tier 1 yang diidam-idamkan.

Untuk memberikan pengiktirafan dan sokongan kepada pembuat pasaran, Bitget telah melaksanakan skim memberikan subsidi bulanan kepada mereka yang berprestasi terbaik, dengan menambah lapisan insentifasi tambahan kepada program ini. Program ini telah menurunkan secara mendadak batasan masuk bagi pembuat pasaran, dengan membenarkan para profesional dari pertukaran lain untuk berpindah ke platform Bitget dengan syarat permohonan yang longgar.

“Kami komited untuk membina hubungan yang kuat dan bersifat saling menguntungkan dengan pemain kunci di pasaran kerana ia adalah nilai jenama kami untuk menukarkan kemenangan menjadi keuntungan bersama. Rancangan ini menandakan langkah penting untuk mencipta budaya memberikan balik kepada masyarakat – memelihara keragaman, inklusiviti dan pulangan yang lebih tinggi bagi pembuat pasaran. Kami menawarkan manfaat dan dasar yang disesuaikan untuk rakan kongsi kami untuk membesar kemakmuran bersama kami,” kata Gracy Chen, Pengarah Urusan di Bitget.

Program Insentif Pembuat Pasaran Bitget dibahagikan kepada tiga peringkat, seperti berikut:

  • Tier 1: Pembuat pasaran dengan volum sehingga $10 juta USDT setiap bulan layak mendapat potongan 0.015%.
  • Tier 2: Pembuat dengan volum sehingga $5 juta USDT setiap bulan layak mendapat potongan 0.010%.
  • Tier 3: Volum di bawah $2 juta USDT layak mendapat potongan 0.005%.

Bitget komited untuk membina produk perdagangan yang bijak dan memberikan manfaat kelas dunia kepada penggunanya. Program Insentif Pembuat Pasaran adalah inisiatif untuk membiakkan minat yang meningkat dalam kripto di seluruh dunia. Matlamatnya adalah untuk memberi insentif kepada pemain sedia ada dan mencipta persekitaran yang selamat dan terjamin untuk mereka yang baru.

Seiring syarikat terus meluaskan ufuk dan meningkatkan bahagian pasarannya dalam perdagangan spot dan derivatif di kalangan pertukaran terpusat, Bitget telah secara konsisten menduduki tangga 5 teratas dalam derivatif dan 10 teratas dalam pasaran spot di peringkat global. Menurut TokenInsight, bahagian pasaran spot syarikat bertiga kali ganda kepada 6% menjelang akhir Q2 2023, berbanding 2% pada awal tahun.

Dengan strategi “Go Beyond Derivatives” yang menyeluruh, termasuk usaha pendaftaran agresif lebih 250 token baharu tahun ini, tawaran pelancaran dan pelancaran yang memecahkan batasan, dan menjadi satu-satunya pertukaran kripto rakan legendaris Messi, program insentif ini menggambarkan komitmen platform yang tak tergoyah untuk memacu penggunaan kripto yang dipercepatkan. Pembuat pasaran yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada inisiatif perintis ini digalakkan untuk meneliti manfaat dan ganjaran yang menyeluruh yang ditawarkan. Untuk kerjasama, sila hubungi: institution@bitget.com

Mengenai Bitget

Ditubuhkan pada 2018, Bitget adalah pertukaran kripto dan syarikat web3 terkemuka di dunia. Mempunyai lebih 20 juta pengguna di lebih 100 negara dan wilayah, pertukaran Bitget komited untuk membantu pengguna berdagang dengan bijak dengan ciri salinan perdagangan terkemuka dan penyelesaian perdagangan lain. Dahulunya dikenali sebagai BitKeep, Bitget Wallet adalah dompet kripto berbilang rantai kelas dunia yang menawarkan pelbagai penyelesaian dan ciri Web3 komprehensif termasuk fungsi dompet, menukar, Pasaran NFT, DApp pelayar, dan lebih lagi. Bitget mengilhamkan individu untuk menggamit kripto melalui kerjasama dengan rakan yang boleh dipercayai, termasuk pemain bola sepak Argentina terkenal Lionel Messi dan penganjur acara eSukan rasmi PGL.

Untuk maklumat lanjut, lawati: Laman Web | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

SUMBER Bitget