SINGAPURA, 7 Sept. 2023 — BingX, pertukaran kripto global terkemuka, sedang merevolusikan pengalaman perdagangan kripto dengan ciri Harga Terjamin yang dikemas kini, untuk memastikan slipaj sifar dalam niaga hadapan abadi. Ciri inovatif ini akan meliputi semua 166 pasangan dagangan yang tersedia pada niaga hadapan abadi BingX, termasuk pilihan popular seperti BTC/USDT, ETH/USDT, dan banyak lagi.

Kontrak hadapan abadi adalah instrumen perdagangan kripto yang diikat kepada nilai aset dasar. Ia membolehkan pedagang kripto untuk menjangka harga masa depan aset tersebut. Tidak seperti kontrak hadapan kripto tradisional yang mempunyai tarikh luput, kontrak hadapan abadi ditandatangani selama-lamanya.

Slipaj dalam kontrak hadapan abadi merujuk kepada perbezaan antara harga jangkaan di mana dagangan diletakkan dan harga sebenar di mana dagangan berlaku. Ia umumnya berlaku apabila terdapat kecairan pasaran yang rendah atau volatiliti yang tinggi. Terdapat peserta pasaran yang lebih sedikit untuk mengambil bahagian lain dalam dagangan, dan lebih banyak masa diperlukan antara meletakkan pesanan dan pesanan dilaksanakan selepas pembeli atau penjual telah dijumpai.

Harga Terjamin memberi kuasa pengguna BingX untuk melaksanakan dagangan mereka tepat pada harga praset tanpa risau tentang turun naik pasaran. Dengan memilih ciri ini ketika mewujudkan “Perintah Pemicu” atau “Perintah Henti Rugi”, pengguna BingX boleh memastikan kedudukan mereka dilaksanakan tanpa slipaj, dengan BingX menanggung risiko yang berkaitan. Ciri Harga Terjamin BingX datang dengan yuran berdasarkan jumlah dagangan sebenar selepas pelaksanaan pesanan yang berjaya.

Megan Nyvold, Ketua Penjenamaan di BingX, menyatakan, “Dengan pengenalan ciri Harga Terjamin yang dipertingkat, kami meletakkan kuasa perdagangan ketepatan di tangan pengguna kami. Dedikasi BingX terhadap inovasi dan penyelesaian berorientasikan pengguna bersinar melalui kami terus mendorong sempadan apa yang mungkin dalam ruang perdagangan kripto.”

BingX komited untuk meningkatkan pengalaman pengguna dengan memperluas mekanisme ke pelbagai domain. Dengan ciri-ciri revolusioner ini, BingX berada di barisan hadapan dalam menyampaikan persekitaran perdagangan yang selamat dan cekap, mengukuhkan dedikasinya untuk memacu inovasi dalam sfera perdagangan kripto.

Mengenai BingX

BingX ialah pertukaran kripto terkemuka yang menawarkan perkhidmatan spot, derivatif, salinan, dan grid trading kepada lebih 100 negara dan rantau di seluruh dunia dengan lebih 5 juta pengguna. BingX terus menghubungkan pengguna dengan pedagang pakar dan platform dengan cara yang selamat dan inovatif. Sila layari https://bingx.com untuk ketahui lebih lanjut.

Foto – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/09/e68ca8f3-image1.jpgLogo – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/09/e68ca8f3-bingx_new_logo.jpg