Gaming28 IstockPhoto gorodenkoff 22Cans New Game

JACKSON, Wyo., Oct. 26, 2023 — Dari widget ke dunia – Legacy, dari pembangun permainan ternama 22Cans studio dan syarikat hiburan Web3 yang merintis Gala Games, adalah dunia terbuka yang besar peluang yang membolehkan pengusaha muda untuk mencipta dan mengurus semua komponen perniagaan dan bandar yang mengekalkannya. Melancarkan hari ini untuk Mac dan PC di Gala Games, Legacy adalah permainan simulasi perniagaan dan pengurusan bandar di mana pemain mereka bentuk, membina, dan menjaga syarikat dan bandar perusahaan yang menempatkannya.

Kreativiti dan penyesuaian menjadi setiap keputusan dalam Legacy. Pembina bandar merangka dan membesar kilang dengan mereka bentuk dan mengeluarkan produk unik untuk dijual dan diperdagangkan di pasaran, dengan tujuan memaksimumkan keuntungan dalam perjalanan mereka menjadi pengurus mega yang hebat. Semua orang memulakan kecil dan menukar perusahaan mereka menjadi empayar selepas membangunkan produk khusus mereka dicipta menggunakan mana-mana daripada beribu-ribu bahagian unik yang ditawarkan dalam permainan. Setiap keputusan adalah terserah kepada pencipta perniagaan kerana mereka boleh mereka bentuk semua aspek ekosistem mereka daripada produk yang dijual, kilang yang mengeluarkannya, bandar dan rumah di mana pekerja mereka tinggal, dan banyak lagi.

Mengurus saluran dan mengembangkan produk dan pembuatan menambah tahap kekompleksan tambahan, kerana pembina bandar mengawasi setiap pekerja, kilang, jalan, rumah, dan kemudahan bandar. Acara saingan mencabar pemain untuk menguji kemahiran, kualiti produk, dan keunikan bandar mereka.

Terdapat persaingan sengit juga! Pengusaha bandar berusaha untuk memperoleh barangan dagangan, mencipta produk laris, mengekalkan tenaga kerja yang puas hati, dan membuat pilihan moral dan logistik yang memberi kesan kejayaan mereka. Keputusan yang dibuat mengenai perlakuan pekerja, kesan sosial dan alam sekitar, dan lain-lain disisipkan ke dalam naratif permainan, mempengaruhi hasil. Mencapai kejayaan dalam “Legacy” memerlukan keseimbangan yang cermat antara kecekapan, daya komersial, dan kepimpinan bandar yang berkesan untuk mengekalkan pekerja gembira. Selain itu, pemain mesti memilih strategik untuk mengembangkan ke dalam pelbagai pasaran atau mengkhususkan dalam produk yang menjadi tidak boleh ditinggalkan oleh orang lain.

“Semuanya dalam Legacy adalah di tangan pemain dan kreativiti adalah satu-satunya had dalam permainan,” kata Iain Wright, Pengarah Rekaan di 22Cans. “Kami mereka permainan menggunakan beberapa ciri terbaik yang dijumpai dalam permainan simulasi dan kemudian membawa genre ke dimensi baru dengan menambah teknologi blockchain, mencipta sistem ekonomi dunia sebenar untuk menyambung ke dunia perniagaan permainan.”

“Legacy” memperkenalkan unsur-unsur seperti pemilikan pemain, bermain untuk mendapatkan, dan NFT. Penyertaan teknologi blockchain memberikan laluan bagi pemain untuk menjana keuntungan dunia sebenar dengan meletakkan perniagaan mereka untuk dijual. Apabila aset seperti pekerja atau kilang diperdagangkan, kemahiran dan manfaat yang berkaitan dengan NFT dipindahkan kepada pemain pembelian. Memiliki NFT tanah membolehkan pemain untuk memulakan perniagaan blockchain dalam permainan di mana pemain boleh memperoleh dan memiliki permainan mereka. NFT tanah telah disediakan untuk dijual pada Disember 2021, dengan peminat melabur lebih daripada $42 juta untuk menjamin zon perindustrian untuk pembangunan produk mereka. Pemilik Tanah juga boleh mengedarkan Kunci Legasi kepada orang lain, menggalakkan kerjasama dan kekayaan bersama dalam ekosistem.

Untuk maklumat lanjut lawati Gala Games.

Tentang Gala Games

Gala adalah syarikat permainan Web3 yang menggunakan pengagihan, pemilikan pemain dan ekonomi ganjaran untuk mencipta cara permainan yang revolusi baru. Dengan puluhan permainan di landasan dan beberapa sudah dalam pelbagai peringkat prajual atau permainan beta, Gala dengan cepat menjadi pemimpin dunia dalam permainan pengalaman milik anda. Ketahui lebih lanjut di Gala.com.

Tentang 22Cans

22Cans adalah syarikat pembangunan dengan keluaran terkenal seperti Godus dan The Trail, falsafah pembangunan 22Cans adalah untuk mencipta keluaran asli, unik, kelas dunia.

Untuk Maklumat Lanjut Hubungi:
Gala Games contacts:

  • Susan Lusty: 367629@email4pr.com
  • Lori Mezoff: 367629@email4pr.com

22cans Contact:

  • 367629@email4pr.com

SUMBER Gala Games