(SeaPRwire) –    adalah penyedia terkemuka bagi penyelesaian CRM, Onboarding dan CLM (Pengurusan Siklus Hidup Pelanggan), yang kini tersedia berhubung dengan Temenos sebagai sebahagian daripada perkongsian strategik. Gabungan penyelesaian ini memberikan pengalaman yang sepenuhnya bersepadu bagi pelanggan dan kakitangan, daripada awal perisikan hingga pengurusan hubungan berterusan.

LONDON, 1 Feb 2024 — , penyedia terkemuka bagi penyelesaian Pengurusan Siklus Hidup Pelanggan, hari ini mengumumkan Wealth Dynamix tersedia pada , ekosistem rakan kongsi penyelesaian kewangan terintegrasi.

Penyelesaian Wealth Dynamix membolehkan firma menyokong siklus hidup pelanggan penuh daripada hujung ke hujung, membantu menyediakan perisikan, penaikan taraf dan pengurusan hubungan yang lebih proaktif, cekap dan menarik, semuanya dengan kepatuhan penuh. Integrasi dengan Suite Temenos membolehkan pendekatan serasi dan merentas saluran kepada pelanggan, pengurusan pelanggan dan pelaburan daripada hujung ke hujung serta pendekatan bersatu kepada operasi merentasi bahagian hadapan, tengah dan belakang.

Temenos Exchange membawa inovasi ke pasaran lebih pantas, dan skala. Ekosistem menawarkan penyelesaian FinTech yang disahkan dan diintegrasikan terlebih dahulu yang boleh dengan mudah dideploy pada atas Temenos, membolehkan bank mempercepat penciptaan perkhidmatan kewangan baru, seraya mengurangkan kos pembangunan.

Martin Bailey, Pengarah Inovasi dan Ekosistem, Temenos, berkata: “Temenos Exchange bertindak sebagai peningkatan bagi fintech dan pembangun perisian, membantu mereka membangunkan, mengesahkan dan memonetisasikan penyelesaian perbankan baru. Integrasi dengan Temenos dan menyertai Temenos Exchange bermakna Wealth Dynamix boleh menulis sekali dan dengan mudah tersedia kepada ribuan bank di seluruh dunia yang berjalan pada platform kami.”

Gary Linieres, CEO di Wealth Dynamix berkata “Sudah bekerjasama pada beberapa klien bersama, penormalan perkongsian strategik ini memberikan kepada firma Pengurusan Harta dan Bank Persendirian penuh penyelesaian daripada hujung ke hujung, merangkumi prospek awal, sehingga pengurusan hubungan pelanggan berterusan.”

“Ketersediaan Wealth Dynamix pada Temenos Exchange meluaskan lagi komitmen kami kepada komuniti perbankan dan membolehkan pelanggan Temenos dengan mudah memanfaatkan kebaikan Wealth Dynamix. Kami berharap untuk memanfaatkan kuasa platform Temenos untuk membantu kami mencapai matlamat perniagaan.”

Di Wealth Dynamix kami bekerja dengan firma pengurusan harta dan bank persendirian untuk membantu mencipta satu set keupayaan CLM yang serasi, menyampaikan penyelesaian kami merentasi seluruh spektrum CLM, atau memberi tumpuan kepada bidang tertentu seperti penaikan taraf pelanggan dan bekerja dengan seni bina sedia ada firma.  

Kami menggunakan teknologi pintar untuk memerdekakan kakitangan daripada ‘beban pentadbiran’, dengan memesrakan proses operasi untuk membenarkan mereka memberi tumpuan secara proaktif menyediakan pengalaman pelanggan yang luar biasa kepada pelbagai golongan pelanggan seraya memastikan kecekapan kos, pematuhan dan kebolehsakaian.  

Penyelesaian kami menyokong julat firma yang paling meluas, daripada pengurus pelaburan berpasukan 10 orang hingga firma keluarga berkekayaan UHNW berbilang keluarga dan pengurus harta massa global serta bank persendirian global.

Butiran Hubungan Media: Olivia Collomb, Ketua Pemasaran, , +447938881586

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.