PARIS, 13 Februari 2024 — Valiantys dengan bangganya mengumumkan pengambilalihan GLiNTECH, Atlassian Platinum Partner di Australia. GLiNTECH menawarkan perkhidmatan bernilai tambah yang melengkapkan perkhidmatan Valiantys, termasuk migrasi awan, transformasi Agile dan ITSM, perkhidmatan pengurusan, lesen, latihan, dan lebih banyak lagi.

(SeaPRwire) –  
Valiantys bolsters its position as a specialized global leader for Atlassian solutions and professional services

Valiantys bolsters its position as a specialized global leader for Atlassian solutions and professional services

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Pengambilalihan GLiNTECH membuka potensi pasaran yang besar, membolehkan Valiantys meluaskan kepimpinan pasarannya ke kawasan Asia Pasifik. Dengan entiti global gabungan, syarikat akan lebih berupaya untuk menyediakan keupayaan, amalan terbaik, dan kemahiran khusus Atlassian kepada pelanggan di rantau sebelum ini tidak tersentuh, seperti New Zealand, Singapura, dan lain-lain. Dengan GLiNTECH, Valiantys mengukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin global khusus untuk penyelesaian dan perkhidmatan profesional Atlassian.

GLiNTECH berurusan dengan ratusan pelanggan tempatan, membina reputasi cemerlang untuk hasil pelanggan yang cemerlang. Pengambilalihan ini melengkapkan landasan antarabangsa yang diperlukan Valiantys untuk benar-benar memberikan perkhidmatan kepada pelanggan perusahaan di mana-mana di dunia dengan keupayaan mengikuti matahari yang berharga.

Bersama, kami kini boleh menawarkan kepada pelanggan kelas dunia kami:

1. Kemahiran dipertingkat untuk pelanggan antarabangsa: Sebagai kuasa gabungan, kami boleh menyediakan hasil yang lebih baik di pelbagai rantau dan bahasa, dan akses kepada kepakaran teknikal dan penasihat perniagaan yang lebih besar.

2. Keahlian kolektif dan inovasi: Entiti gabungan meletakkan dirinya sebagai pusat untuk berkongsi keupayaan dan pakej pelaksanaan, memastikan bahawa pelanggan mendapat manfaat daripada kepakaran dan penyelesaian inovatif dan terkini Atlassian.

3. Pelaksanaan luar pesisir yang berbiaya rendah dengan penawaran premium: Pengambilalihan ini membolehkan Valiantys menyepadukan secara licin penyelesaian luar pesisir berbiaya rendah ke dalam penawaran premium, menyediakan sokongan 24/7 tanpa menjejaskan kualiti perkhidmatan.

“Valiantys dan GLINTECH datang bersama-sama sebagai satu tanda bab baru yang menggalakkan dalam ekosistem rakan kongsi Atlassian. Dengan menggabungkan kekuatan mereka, mereka bersedia untuk menyampaikan nilai yang lebih besar kepada pelanggan di seluruh dunia,” kata Kevin Egan, Ketua Penjualan Atlassian. “Kami tidak sabar untuk menyaksikan kejayaan berterusan mereka dalam memacu inovasi dan memanfaatkan potensi lebih banyak pasukan di seluruh dunia.”

“Kami gembira untuk bersatu dengan GLiNTECH, mempercepatkan kehadiran kami ke pasaran baru yang belum tersentuh seperti Asia Pasifik, Asia Tenggara dan seterusnya,” kata Emmanuel Benoit, Ketua Eksekutif Global Valiantys.

“Kedua-dua Valiantys dan GLiNTECH adalah rakan kongsi Atlassian Platina yang sangat berjaya di pasaran masing-masing. Datang bersama bermakna kami akan menyampaikan hasil yang lebih hebat kepada pelanggan gabungan kami dan seterusnya. Bersama kami adalah pemimpin jelas secara global,” kesimpulan Dimitri Spyridopoulos, Ketua Eksekutif GLiNTECH.

Pengambilalihan ini akan dimungkinkan oleh pelaburan dan sokongan operasi:

– Keensight Capital, salah satu dana ekuiti persendirian terkemuka yang komited kepada pelaburan Growth Buyout pan-Eropah, dan pemegang saham majoriti Valiantys;

– Tercera, firma ekuiti pertumbuhan yang khusus dalam perkhidmatan profesional awan.

Tentang Valiantys

Valiantys adalah firma konsultansi dan perkhidmatan global terkemuka yang didedikasikan kepada Atlassian. Syarikat itu mempercepat transformasi perniagaan dengan mengdigitalisasi proses dan memodenkan kerja berpasukan, menggunakan kaedah dan alat terbaik. Keahlian teknikal Atlassian tidak tertandingi dan Valiantys menyokong pelanggannya di seluruh spektrum projek pada platform tersebut. Sebagai Rakan Khusus Agile berskala, ITSM, dan Awan yang Diiktiraf, Valiantys membantu organisasi mempercepat nilai masa dengan pelaksanaan Agile berskala, awan, dan ITSM.

Tentang GLiNTECH

GLiNTECH adalah Atlassian Platinum Partner terkemuka berpangkalan di Australia dan merupakan pilihan keutamaan untuk lebih 300 jenama terkemuka. Syarikat itu telah mengumpulkan lebih 20 tahun pengalaman melayani pelanggan enterprise di seluruh rantau Asia Pasifik, memenangi Atlassian Partner of the Year empat kali, termasuk baru-baru ini untuk Perkhidmatan Profesional. GLiNTECH diiktiraf sebagai Rakan Khusus Atlassian Awan dan ITSM, dan menawarkan kepakaran mendalam dalam Pelesenan, Latihan, Sokongan, Perkhidmatan Pengurusan, Perundingan, dan metodologi Agile dan mempunyai rekod terbukti dalam menyediakan penyelesaian yang boleh dipercayai sambil memajukan kejayaan dalam ekosistem Atlassian.