(SeaPRwire) –   Syarikat ini terus membina kekuatan di pasaran AS, sudah hadir di 35 negeri pada tahun keenamnya.

HOUSTON, 12 Februari 2024 — United Imaging, pemimpin global dalam pembuatan peralatan pemeriksaan perubatan dan radioterapi lanjutan, mula tahun 2024 dengan pantas, dengan 71 jawatan terbuka (kebanyakannya baru dicipta) semasa dijelaskan di 26 negeri dalam perkhidmatan, jualan, sokongan, dan peranan berfokus pelanggan lain, serta jawatan sokongan untuk menyokong pertumbuhan.

“Kami sentiasa membesar secara strategik” kata Jeffrey M. Bundy, Ph.D., Presiden & Ketua Komersial United Imaging di Amerika Utara. “Kami mempunyai budaya yang sangat istimewa dan sengaja dibina di sekeliling misi kami untuk Rawatan Kesihatan Sama RataTM, dan kami mempunyai proses pengambilan pekerja yang membantu kami mengambil orang yang betul – yang berkhidmat dengan baik ketika kami berada dalam permintaan untuk berkembang dengan agresif. Kami tidak akan dan tidak akan melonggarkan standard tinggi kami untuk penjagaan pelanggan untuk meluaskan.”

United Imaging di AS adalah sebahagian daripada syarikat global yang kini pada tahun ke-13 mempunyai lebih daripada 27,000 pemasangan di lebih daripada 60 negara. Ia telah memenangi pengiktirafan berbilang termasuk Anugerah Perniagaan Amerika Syarikat emas dan perak dan pengiktirafan Produk Paling Inovatif dari Fast Company.

Ibu pejabat Amerika Utara Syarikat di Houston, yang sudah mempunyai pejabat di Cambridge, MA untuk United Imaging Intelligence, anak syarikat AI-nya, baru-baru ini membuka pejabat R & D di kawasan Seattle. Sejak 2013, United Imaging telah mempunyai penyelidikan berpangkalan di AS untuk membantu bahan api piawaian pembangunan produk tinggi dan mengekalkan kira-kira 40% daripada keseluruhan staf untuk peranan R & D.

Jawatan tersedia disenaraikan pada United Imaging dan dikongsi pada .

MENGENAI UNITED IMAGING
Di United Imaging, kami membangunkan dan membuat produk perubatan maju, penyelesaian kesihatan digital, dan penyelesaian pintar yang meliputi proses diagnosis dan rawatan imej sepenuhnya. Diasaskan pada 2011, syarikat kami mempunyai anak syarikat dan pusat R & D di seluruh dunia. Ibu pejabat Amerika Utara kami di Houston termasuk pejabat korporat, kilang, bengkel produk, pusat latihan perkhidmatan, dan pusat pengedaran bahagian perkhidmatan. Dengan portfolio digital terkini dan misi Rawatan Kesihatan Sama RataTM, kami membantu memacu kemajuan industri dan perubahan berani. Untuk maklumat lanjut, lawati  atau ikuti kami di  dan Twitter .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.