(SeaPRwire) –   Tineco Introduces PURE ONE Station FurFree and PURE ONE Station: Smart Cleaning Tailored to Your Needs

SEATTLE, Feb. 13, 2024 — Menyusul kejayaan pengenalan PURE ONE Station FurFree yang berkualiti tinggi di IFA 2023, Tineco, sebuah pemimpin dalam penyelesaian pintar untuk penjagaan rumah, mengambil satu lagi langkah maju dalam kepimpinan teknologi pembersihan. Hari ini, siri PURE ONE Station tiba, memperkenalkan bukan satu, tetapi dua pembersih vakum luar biasa yang direka untuk memberdayakan pengalaman pembersihan yang licin untuk sebarang keperluan.

Tineco PURE ONE Station Series
Tineco PURE ONE Station Series

Siri baru ini, meliputi kedua-dua PURE ONE Station FurFree dan PURE ONE Station, menawarkan prestasi luar biasa dan reka bentuk canggih yang diselaraskan kepada pemilik haiwan peliharaan dan pengguna berorientasikan nilai. Sama ada anda sedang memerangi bulu haiwan peliharaan yang tidak berkesudahan atau sekadar mencari penjagaan rumah yang mudah, siri PURE ONE Station mempunyai anda diliputi.

Penyelenggaraan Mudah, Penyimpanan Mudah:

Kedua-dua model PURE ONE Station mempamerkan stesen revolusi, pusat pengecasan dan pembersihan berfungsi ganda yang menampilkan reka bentuk pembersihan laluan penuh secara automatik. Selamat tinggal tugas selepas pembersihan! Stesen ini secara automatik mengosongkan tong sampah, membersihkan gulungan sikat dan penapis, dan juga menyimpan aksesori – semuanya sambil mengecas secara senyap vakum anda untuk sesi pembersihan seterusnya. Pembersihan laluan penuh secara automatik ini memastikan setiap butir debu dikumpul semasa setiap kitaran, meninggalkan anda dengan mesin yang benar-benar bersih. Selain itu, reka bentuk gaya dan licin stesen PURE ONE Station mengubahnya menjadi penyelesaian penyimpanan yang cantik yang secara licin disatukan ke dalam ruang tamu anda.

Untangle the Mess with ZeroTangle Technology:

Rasakan pembersihan tanpa tersangkut dengan reka bentuk sikat ZeroTangle, ciri tandatangan Tineco yang dijumpai dalam kedua-dua model PURE ONE Station. Rambut, bulu haiwan peliharaan dan serpihan mudah mengalir ke dalam tong sampah, mengelakkan kesesakan dan kekangan yang membingungkan. Tiada lagi kebimbangan memilih kepala sikat yang betul! Sikat ZeroTangle menangani segala-galanya daripada karpet ke lantai keras, menawarkan pengalaman pembersihan kuasa penuh dan mudah.

Kuasa Generasi Baharu: Memperkenalkan Teknologi Bateri Pouch Cell:

Untuk kali pertama dalam industri pembersihan, Tineco memperkenalkan teknologi bateri Pouch Cell, sebelum ini dilihat dalam telefon pintar terkini. Bateri maju ini menghasilkan kuasa luar biasa, tempoh hayat yang lebih lama (sehingga 3 kali lebih lama!) Dan pengecasan lebih pantas, menjadikan kedua-dua model PURE ONE Station sebagai lambang kecekapan pembersihan. Berat ringan dan suhu operasi yang lebih rendah teknologi Pouch Cell juga meningkatkan keselamatan dan kenyamanan pengguna.

Tineco PURE ONE Station FruFree
Tineco PURE ONE Station FruFree

PURE ONE Station Furfree: Lepaskan Pahlawan Bulu Haiwan Peliharaan:

PURE ONE Station Furfree membawa penyingkiran bulu haiwan peliharaan ke tahap seterusnya dengan Kit Pembersihan Khasnya. Kit ini termasuk sikat Furfree khusus dan paip lanjutan, memastikan tiada sudut yang terlepas daripada kuasa pembersihan. Selain itu, model Furfree ini mempamerkan kecerdasan yang dipertingkat dengan paparan LED, menawarkan data pembersihan terperinci, serta konektiviti aplikasi dan pemantauan suara untuk kawalan dan kemudahan maksimum.

PURE ONE Station: Kuasa Pembersihan Berharga Penuh:

PURE ONE Station menawarkan semua perkara asas untuk pembersihan mudah dalam pakej berorientasikan nilai. Nikmati manfaat stesen pembersihan automatik, sikat ZeroTangle, dan bateri Pouch Cell berkuasa – semuanya dengan nilai tidak tertandingi.

“Siri PURE ONE Station mewakili lonjakan maju mendadak dalam kenyamanan pembersihan rumah,” kata Romeo Luo, Pengurus Am Bahagian Perniagaan Antarabangsa Tineco. “Dengan ciri-ciri canggih dan prestasi kuatnya, kami memberdayakan semua orang untuk mengalami cara yang lebih mudah, pintar untuk mencapai rumah bersih.”

Siap untuk mengalami masa depan pembersihan? Kedua-dua PURE ONE Station FurFree (MSRP $799 USD) dan PURE ONE Station (MSRP $599 USD) kini boleh dibeli di  dan .

Tentang Tineco
Tineco ditubuhkan pada 1998 dengan SKU pertamanya sebagai pembersih vakum dan, pada 2019, memperkenalkan pembersih vakum pintar pertama di dunia. Hari ini, jenama ini telah berinovasi menjadi pemimpin global menawarkan peralatan pintar dalam kategori rumah, termasuk penjagaan lantai, dapur, dan peribadi. Tineco komited kepada visi jenama untuk memudahkan kehidupan melalui teknologi pintar dan terus berinovasi peralatan baharu.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.