(SeaPRwire) –   BALI, Indonesia, 12 Februari 2024 — Terletak di tengah-tengah lanskap indah di Ubud, Bali, The Westin Resort & Spa Ubud Bali menawarkan pengalaman menginap keluarga yang unik. Dikelilingi oleh sawah padi hijau dan wangi bunga tropika, resort ini merupakan surga yang dirancang untuk memenuhi kebutuhan keluarga yang mencari budaya, relaksasi, dan kesejahteraan.

The Westin Resort & Spa Ubud terletak di tengah-tengah Bali, menawarkan pemandangan menakjubkan hutan dan sawah padi Ubud. Di sini, anda dapat menanamkan diri dalam budaya Bali dan pengalaman kesejahteraan sepenuhnya dengan keluarga anda.
The Westin Resort & Spa Ubud terletak di tengah-tengah Bali, menawarkan pemandangan menakjubkan hutan dan sawah padi Ubud. Di sini, anda dapat menanamkan diri dalam budaya Bali dan pengalaman kesejahteraan sepenuhnya dengan keluarga anda.

Komitmen resort terhadap kesejahteraan menyediakan pengalaman yang tidak tertandingi untuk semua usia. Orang tua dapat bersantai di Heavenly Spa by WestinTM yang unik sedangkan anak-anak mengikuti kegiatan kreatif dan pendidikan di The Westin Family Kids Club. Dari rawatan spa penenang hingga bengkel budaya Bali yang interaktif, setiap anggota keluarga menemukan surga mereka di The Westin.

Kesejahteraan merupakan gaya hidup yang dianuti oleh resort, menawarkan aktiviti yang menggalakkan kesihatan fizikal dan mental untuk seluruh keluarga. Sesi yoga keluarga di tengah-tengah suasana yang tenang menetapkan nada positif untuk hari itu, manakala kawasan kolam yang luas memberikan pelarian yang menyegarkan untuk ibu bapa dan kanak-kanak.

Di luar resort, tetamu boleh menjelajahi Hutan Beruk Ubud yang berhampiran, mengalami ciri-ciri budaya dan alam semula jadi di Istana Diraja Ubud di Pusat Ubud dan Tegalalang, atau mengembara ke Zoo Bali dan Taman Laut Bali Safari untuk lebih banyak petualangan keluarga. Selain itu, bagi mereka yang lebih suka tidak meninggalkan kawasan hotel, keluarga juga boleh mengambil bahagian dalam kelas memasak Bali, mencipta kenangan yang bermakna melalui pengalaman kuliner bersama.

Untuk keluarga yang mencari destinasi premium tetapi memberi pendedahan, The Westin Resort & Spa Ubud Bali merupakan destinasi terbaik. Temui keindahan budaya Bali, nikmati aktiviti kesejahteraan dan cipta kenangan yang tak terlupa bersama.

Untuk maklumat lanjut dan tempahan, sila lawati atau hubungi pasukan tempahan di .

Ikuti media sosial The Westin Resort & Spa, Ubud untuk mendapatkan maklumat dan promosi terkini: dan

Media Contact: 
Nadya Chendana
Pengurus Pemasaran The Westin Resort & Spa Bali, Ubud
 

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.