(SeaPRwire) –   Jualan produk eksklusif seperti Khadas Mind, Tea dan Tone2 Pro!

NEW YORK, Nov. 21, 2023“Sedia untuk kemeriahan Black Friday yang mendebarkan! Bermula November 17 hingga November 27, 2023, Khadas akan melancarkan penawaran menakjubkan, menawarkan diskaun spektakuler untuk siri muzik Khadas dan penjimatan untuk siri Khadas Mind yang baru dilancarkan, di seluruh platform perdagangan elektronik rasmi Khadas. Jangan lepaskan peluang emas ini untuk mendapatkan teknologi terkini dengan harga yang tidak dapat ditandingi. Tangkap penawaran eksklusif ini sebelum mereka lenyap ke udara!

Temui Masa Depan Pengkomputeran dengan Khadas Mind

Revolusikan kerja, kreativiti dan permainan anda dengan Khadas Mind, stesen kerja mudah alih serba boleh terunggul. Direka untuk nomad digital dan profesional dinamik, ia berhubung dengan modul luaran untuk menyesuaikan diri dengan semua keperluan pelbagai anda. Alihkan dengan mudah antara mod solo, stesen kerja pelbagai skrin dan grafik NVIDIA berkuasa untuk permainan AAA. Rasakan kebolehsayaian tanpa sempadan dalam pakej 0.99 paun (450g) yang padat. Khadas Mind dilengkapi dengan pemprosesor Intel generasi ke-13 terkini, Grafik Intel® Iris® Xe, ingatan DRAM LPDDR5 kelajuan tinggi dan SSD ganda NVMe. Lawati untuk menjelajahi ekosistem Khadas Mind, menetapkan piawaian baharu dalam kemudahan, kuasa dan inovasi. Takrifkan semula cara anda bekerja, mencipta dan bermain dengan Khadas Mind – di mana masa depan pengkomputeran bermula.

Khadas Black Friday Deals
Khadas Black Friday Deals

Khadas Tea: Meredefinisikan Kecemerlangan Audio Mudah Alih Di Bawah $200

Memperkenalkan Khadas Tea, DAC ultra-tipis yang meredefinisikan kecemerlangan audio mudah alih. Dicipta daripada aluminium premium dan dilengkapi dengan teknologi DAC terkini Sabre ESS ES9281AC Pro, Tea menghasilkan kualiti bunyi luar biasa dalam reka bentuk nipis dan kukuh. Ciri MagSafe yang inovatifnya memastikan sambungan licin ke telefon pintar seperti iPhone Apple dan telefon Android yang dilengkapi dengan kes MagSafe yang serasi, dengan itu menawarkan kemudahan tanpa menjejaskan estetika. Dengan menyokong format audio resolusi tinggi seperti DSD, FLAC dan lebih banyak lagi, sehingga 8 jam mainan, dan profil tonal seimbang yang menawarkan bass dalam, vokal lembut dan pemisahan instrumen tepat, Khadas Tea berdiri sebagai puncak dalam audio mudah alih di bawah 200 USD, mengatasi pesaing dan mendapat pengesyoran tertinggi kami untuk mereka yang mencari bunyi unggul di jalan.

Melancarkan Khadas Tone2 Pro: Meredefinisikan Inovasi dan Kebolehsayaian Audio!

Khadas Tone2 Pro berdiri sebagai saksi kepada inovasi dalam teknologi audio, mempamerkan reka bentuk kompak dan fungsi pelbagai yang meredefinisikan pengalaman mendengar. Dicipta oleh pencinta audio yang komited, tuas pengekod, pilihan bekalan kuasa yang fleksibel dan sambungan RCA seimbang memastikan sambungan licin merentasi pelbagai peranti dan susunan. Dengan keselarasan USB untuk Windows, Mac, Android dan iOS, ditambah dengan cip DAC maju dan sokongan audio resolusi tinggi, Tone2 Pro menawarkan perjalanan auditory tanpa pertandingan. Sama ada menggerakkan fon, mengintegrasikan dengan penguat, atau berkhidmat sebagai pra-penguat, peranti ini menyelaraskan kuasa tepat dan kualiti bunyi unggul. Untuk menjelajahi dunia kemungkinan audio luar biasa, lawati dan temui Khadas Tone2 Pro hari ini.

Saluran Perdagangan Rasmi:

Khadas Rasmi:
AliExpress:
Amazon US:
Amazon UK:
Amazon DE:
Amazon FR:
Amazon IT:
Amazon ES:
Amazon JP:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)