(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Feb. 7, 2024 — Taoping Inc. (Nasdaq: TAOP, “Syarikat”) peneraju inovatif perkhidmatan pintar platform awan dan penyelesaian, media baharu dan penyelesaian kecerdasan buatan, hari ini melaporkan pertumbuhan 78% tahun ke tahun dalam pendapatan kontrak bagi bulan Januari 2024. Dengan jumlah nilai RMB 25.8 juta (anggaran USD $3.6 juta), tahap pendapatan kontrak bulanan rekod ini didorong oleh permintaan bagi produk berkaitan AI yang baru dilancarkan Syarikat dan penyelesaian rawatan air sisaan tanpa grid yang inovatifnya.

Syarikat mencatat ia mengharapkan momentum pertumbuhan akan berterusan sepanjang tahun apabila ia mendapat manfaat daripada permintaan yang meningkat yang diketuai oleh ekosistem rakan bandar dan portfolio produk dan penyelesaian Pintar Bandar yang komprehensif.

Encik Lin Jianghuai, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Taoping, berkata: “Kami mencapai tanda aras penting terbaru, menghasilkan pertumbuhan pendapatan kontrak rekod semasa tempoh yang biasanya lebih perlahan ditandai oleh penutupan Tahun Baru Cina. Permintaan daripada pelanggan untuk sistem AI Cangkerang Cerdas, platform awan pintar, penyelesaian Pintar Bandar terkini dan penyelesaian rawatan air sisaan tanpa grid yang inovatif Taoping telah meningkat. Terdapat minat yang semakin meningkat terhadap penyelesaian kami yang dikuasakan oleh AI kerana pelanggan berusaha untuk meningkatkan kecekapan perniagaan melalui pengintegrasian analisis data dan teknologi kecerdasan buatan yang maju. Memandangkan pertumbuhan kukuh kami yang dijangka berterusan, kami percaya kami juga berada dalam kedudukan yang baik untuk memanfaatkan nilai yang lebih besar, apabila kami melaksanakan strategi kami untuk menghasilkan nilai yang lebih besar bagi semua pemegang saham.”

Mengenai Taoping Inc.

Taoping Inc. (Nasdaq: TAOP) mempunyai sejarah panjang memanfaatkan teknologi dalam pembangunan penyelesaian inovatif untuk membantu pelanggan dalam sektor swasta dan awam untuk berkomunikasi dan memasarkan kepada sasaran yang diingini dengan lebih berkesan. Syarikat telah membina ekosistem rakan bandar jauh dan portfolio produk berharga tinggi dan laluan lalu lintas yang menyeluruh yang selari bersama platform awan pintar, perkhidmatan dan penyelesaian awan, media baharu dan kecerdasan buatan Taoping. Untuk maklumat lanjut mengenai Taoping, sila lawati . Anda juga boleh mengikuti kami di .

Kenyataan Selamat

Kenyataan pers ini mengandungi “penyataan terhadap” yang melibatkan risiko dan ketidakpastian yang besar. Semua penyataan selain penyataan fakta sejarah yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini, seperti penyataan mengenai hasil operasi dan kedudukan kewangan kami yang dianggarkan, strategi dan rancangan kami, dan matlamat atau sasaran kami, adalah penyataan terhadap masa depan dalam maksud Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933, sebagaimana yang dipinda dan Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, sebagaimana yang dipinda. Kami telah cuba untuk mengenal pasti penyataan terhadap masa depan melalui istilah termasuk “menganggarkan”, “percaya”, “boleh”, “terus”, “mungkin”, “menganggar”, “diharapkan”, “berniat”, “membuat rancangan”, “berpotensi”, “meramalkan”, “seharusnya” atau “akan” atau penafian negatif istilah-istilah ini atau istilah berbanding yang lain. Keputusan sebenar kami mungkin berbeza secara material atau mungkin secara signifikan daripada yang dibincangkan di sini, atau tersirat oleh, penyataan terhadap masa depan ini. Terdapat bilangan faktor yang signifikan yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada kenyataan yang dibuat dalam kenyataan akhbar ini, termasuk: kemungkinan ketidakupayaan kami untuk mencapai atau mengekalkan keuntungan atau meramalkan hasil masa depan kami dengan jelas disebabkan sejarah operasi kami yang terhad dalam menyediakan perkhidmatan awan pintar, kesan wabak global Covid-19, munculnya teknologi bersaing tambahan, perubahan dalam undang-undang, peraturan dan cukai tempatan dan asing, ketidakpastian berkaitan undang-undang, sistem ekonomi, politik dan sosial China, ketidaktentuan pasaran sekuriti; dan risiko lain termasuk, tetapi tidak terhad kepada, yang kami perbincangkan atau rujuk dalam dokumen pendedahan Syarikat yang diajukan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) yang tersedia di laman web SEC di , termasuk Laporan Tahunan Syarikat paling baru di Bentuk 20-F serta laporan lain yang difailkan atau diserahkan dari semasa ke semasa dengan SEC. Penyataan terhadap masa depan yang termasuk dalam kenyataan akhbar ini dibuat pada tarikh kenyataan akhbar ini dan Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk secara awam mengemaskini atau mengubahsuai penyataan terhadap masa depan, selain daripada yang diperlukan oleh undang-undang yang berkenaan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.