(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HEFEI, China, 1 Februari 2024 – Sungrow, pembekal global terkemuka sistem inverter dan penyimpanan tenaga, telah melancarkan versi terkini sistem pengurusan loji kuasa pintar, iSolarCloud Web 3.0. Pelancaran terbaru ini membawa satu siri pengoptimuman dan peningkatan dari segi pengalaman visual, pengurusan O&M serta keselamatan aset & maklumat, menjadikan pengurusan O&M loji lebih mudah dan cekap.


Kecekapan Operasi Yang Ditingkatkan Untuk Pengurusan Aset Yang Mudah

  • Penciptaan Dan Penyenggaraan Loji Yang Dipermudahkan: iSolarCloud Web 3.0 memperkenalkan ciri baharu templat parameter perlindungan, membolehkan pemasang menetapkan templat untuk model inverter khusus, yang mempermudah proses konfigurasi untuk semua inverter model yang sama. Ia juga menyokong penyesuaian jarak jauh parameter sambungan grid, meningkatkan kecekapan penciptaan dan penyenggaraan loji secara signifikan.
  • Analisis Pintar Yang Menyeluruh: iSolarCloud Web 3.0 mengoptimumkan tiga modul utama – Perbandingan Loji, Perbandingan Peranti dan Perbandingan Disesuaikan. Dengan menggunakan analisis lengkung intuitif, pengguna boleh memperoleh wawasan berharga mengenai prestasi pelbagai loji kuasa atau peralatan, memberikan asas kukuh untuk pengambilan keputusan dalam pengurusan O&M.
  • Diagnosis Ralat Yang Cekap: menggunakan teknologi diagnostik IV dalam talian terkemuka Sungrow, iSolarCloud Web 3.0 boleh mengesan 23 jenis ralat dengan kadar ketepatan melebihi 97%. Ia memudahkan pengesanan ralat jarak jauh dan memberikan cadangan O&M, mengurangkan keperluan pemeriksaan tapak secara meluas dan meningkatkan kecekapan operasi serta mengurangkan kos penyenggaraan.

Selain itu, iSolarCloud Web3.0 memperkenalkan fungsi carian global baharu yang membolehkan pengguna dengan cepat mengenal pasti dan mengakses loji kuasa atau peralatan tertentu.

Perlindungan Keselamatan Empat Dimensi Untuk Privasi Dan Keselamatan Aset

iSolarCloud Web 3.0 menubuhkan sistem perlindungan keselamatan berdimensi empat yang kukuh meliputi aplikasi, data, rangkaian, dan peranti. Ia menonjol dalam industri sebagai salah satu produk yang disahkan di bawah piawaian keselamatan maklumat perindustrian antarabangsa IEC 62443 dan Peraturan Perlindungan Data Umum EU (GDPR), memastikan perlindungan menyeluruh terhadap privasi pengguna dan keselamatan aset.

Pengalaman Visual Yang Ditingkatkan Untuk Pengurusan Aset Bervisual

iSolarCloud Web3.0 menjalani peningkatan antaramuka menyeluruh, memberikan pengguna akses satu klik ke maklumat utama dan pandangan terkumpul pada skrin tunggal. Antaramuka direka semula ini meningkatkan pengalaman pengguna dengan memberikan akses mudah ke data loji kuasa semasa dan pemantauan status semasa.

Klik pada  dan log masuk dengan akaun iSolarCloud anda untuk mengalami ciri baharu! Sebagai alternatif, anda boleh klik “Naik Taraf” pada bar menu laman web versi lama untuk naik taraf terus ke versi baharu tanpa perlu log masuk.

Tenaga Digital Mendorong, iSolarCloud Mengkuasai Semua. Setakat ini, iSolarCloud mempunyai lebih 1.5 juta pengguna di 150+ negara dan rantau di seluruh dunia. Pada masa hadapan, Sungrow akan terus mengukuhkan pembangunan produk dan inovasi teknologi, memudahkan pembangunan berkualiti tinggi industri tenaga baharu.

Mengenai Sungrow

Sungrow Power Supply Co., Ltd. (“Sungrow”) ialah jenama inverter paling boleh dipercayai di dunia dengan lebih 340 GW dipasang di seluruh dunia setakat Disember 2022. Diasaskan pada tahun 1997 oleh Profesor Universiti Cao Renxian, Sungrow merupakan pemimpin dalam penyelidikan dan pembangunan inverter suria dengan pasukan R&D terbesar dalam industri dan portfolio produk meluas menawarkan penyelesaian inverter PV untuk skala utiliti, komersial & perindustrian, dan aplikasi perumahan, serta penyelesaian loji suria terapung antarabangsa yang diiktiraf, penyelesaian pemanduan NEF dan pengecasan EV yang diiktiraf antarabangsa serta sistem pengeluaran hidrogen baharu. Dengan rekod 26 tahun yang kuat dalam ruang PV, produk Sungrow menghidupkan lebih 150 negara di seluruh dunia. Dapatkan maklumat lanjut mengenai Sungrow dengan melawat .