(SeaPRwire) –   SEPHORiA, salah satu acara kecantikan terbesar Sephora mendarat di Shanghai, China untuk pertama kalinya. Dari 17 Novemberth hingga 19 Novemberth, lebih daripada 3,000 pengguna telah diberikan pengalaman eksklusif, interaksi digital yang menyeronokkan, dan kelas kecantikan unik.

SHANGHAI, 21 Nov. 2023 — , pengedar kecantikan berprestij terkemuka di dunia, bangga melancarkan SEPHORiA di China. Pelancaran acara kecantikan pertama yang disahkan sebagai karbon neutral oleh Sephora China ini juga merupakan tahun pertama acara ini diadakan di luar Amerika Syarikat dan di Asia.

Menyambut Bilangan Pengunjung Yang Tinggi di SEPHORiA Shanghai
Menyambut Bilangan Pengunjung Yang Tinggi di SEPHORiA Shanghai

Pavilon Expo I di Daerah Huangpu, Shanghai, telah dihidupkan dengan acara kecantikan tahunan terbesar yang menampilkan 146 produk baru daripada 52 jenama kecantikan berprestij, bersama 12 kelas mestertinggal oleh pakar kecantikan dari jenama terkenal.

Pengalaman kecantikan unik hanya di SEPHORiA

Lebih daripada 3,000 pengunjung telah disambut masuk ke kawasan permainan kecantikan yang menyajikan empat zon sensorik berbeza – makeup, penjagaan rambut, wangi-wangian, dan penjagaan kulit. Ini termasuklah dunia fantasi kaleidoskopik yang mendedahkan penawaran terkini Sephora Collection dan taman hiburan glamor yang melancarkan “Sesuatu Besar Berikutnya” di hati pavilon, juga dikenali sebagai “Kastil Sephora Keajaiban”.

Selain pilihan berkurat dan perkhidmatan kecantikan profesional di ruang khas, pengunjung telah dijemput berinteraksi dengan jenama secara dekat dan peribadi, merakamkan momen berharga di tempat sosial yang dicipta dengan indah, dan menerima maklumat terkini tentang trend kecantikan global, beg tangan dan nasihat serta tip kecantikan daripada pakar kecantikan terkenal dari jenama terunggul.

Pandangan Eksklusif ke Pelancaran Produk Akan Datang

Jenama yang hanya tersedia di Sephora, termasuk TATCHA, GROWN ALCHEMIST, Dr Dennis Gross, PAT McGRATH LABS, ANASTASIA BEVERLY HILLS dan GOTA, melancarkan koleksi terbaru mereka di SEPHORiA.

Jenama tempatan seperti CHA LING, MAOGEPING·LIGHT, WEI, dan jenama kecantikan C-lain yang berprestij menambah sentuhan keeleganan oriental dengan pelancaran eksklusif jenama busana kecantikan Cina baru MASION de SIT.

Sejak memasuki pasaran China pada tahun 2005, Sephora sentiasa berada di garis hadapan trend dan inspirasi kecantikan. “SEPHORiA 2023 di China adalah hadiah kami kepada pengguna kami, yang telah berjaya sepenuhnya,” kata Cik Maggie Chan, Pengurus Besar Sephora China Raya. “Kami gembira untuk memulakan perjalanan unik ini bersama komuniti kecantikan kami, untuk bersama-sama menemui, mendefinisikan dan memperluaskan dunia kecantikan China. Harapan kami adalah untuk sentiasa berinovasi untuk memastikan SEPHORiA menjadi salah satu festival kecantikan tahunan paling ditunggu-tunggu di China. Terima kasih atas sokongan anda, dan sila tunggu!”

Tentang Sephora 

adalah jenama runcit kecantikan berprestij global terkemuka di dunia. Dengan 46,000 pekerja yang berdedikasi beroperasi di 35 pasaran, menghubungkan pelanggan dan jenama kecantikan dalam komuniti kecantikan paling dipercayai dan dinamik di seluruh dunia. Kami memberikan perkhidmatan kepada komuniti yang sangat terlibat berjumlah ratusan juta pengikut kecantikan di seluruh rangkaian omnichannel global kami yang terdiri daripada lebih daripada 2700 stor dan gedung utama berkonsepkan, serta platform e-dagang dan digital kami, dengan menawarkan pengalaman seamless yang personal dan menyeronokkan di setiap titik sentuhan. Dengan kurasi kami untuk hampir 300 jenama dan label sendiri kami, Koleksi , kami menawarkan julat produk kecantikan berprestij paling unik dan pelbagai, disesuaikan dengan keperluan pelanggan kami daripada wangi-wangian hingga kosmetik, penjagaan rambut, penjagaan kulit dan seterusnya, kerana kami terus mereka bentuk semula dunia kecantikan berprestij. 

Sejak penubuhannya pada tahun 1969 di Limoges, Perancis, dan sebagai sebahagian daripada Kumpulan LVMH sejak tahun 1997, kami telah mengusik industri runcit kecantikan berprestij. Hari ini, kami terus memecah norma untuk memacu misi kami untuk memperluaskan cara dunia melihat kecantikan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)