(SeaPRwire) –   Acara Berkuasa Memperingatkan Profesional Mengapa
Mereka Bersama Jenama Hartanah Nombor 1

LAGUNA NIGUEL, Calif., 13 Feb. 2024 — Realty ONE Group International, jenama gaya hidup moden, didorong matlamat dan jenama pemprancais paling pantas berkembang di dunia, telah memukau kira-kira 3,000 orang pada minggu Super Bowl yang lalu di The Venetian di Las Vegas, NV, semasa ONE Summit International 2024. Acara UNtradisional dan UNIK ini telah memukau profesional hartanah dari serata AS dan 20 negara dengan penceramah dan penghibur ikonik yang menyampaikan mesej berimpak tinggi dan persembahan mengagumkan.

Kami satu-satunya pemprancais hartanah yang cukup berani memasangkan acara kami dengan Super Bowl – ia adalah program yang luar biasa, mengubah hidup untuk semua,, kata Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Realty ONE Group yang menerima hantaran dari Pemain Bek Quarterback Las Vegas Raiders Aidan O’Connell untuk memulakan program. “Kami bersatu sebagai SATU untuk meraikan KULTUR kami dan impak yang kami ada setiap hari dan untuk memperbaharui tenaga supaya kami dapat berjaya tahun ini!”

Ahli utama bagi acara bertema bola sepak itu, “Di Mana Legenda Dicipta,” termasuk Ahli Dewan Kemasyhuran NFL Peyton Manning, penyampai sukan popular Erin Andrews dan Terry Crews dari America’s Got Talent (AGT). House Band dan Raiderettes Las Vegas Raiders membuat orang ramai berdiri di hari SATU dan tenaga tidak pernah meninggalkan ruangan itu dengan penceramah dan penghibur jemputan lain termasuk:

  • Jade Simmons, pemain piano konsert bertaraf dunia dan penceramah hebat
  • Jon Dorenbos, bekas pemain NFL, finalis AGT dan ahli silap mata
  • Jesse Itzler, Usahawan, penulis dan penyanyi rap
  • Bintang superstar America’s Got Talent Kristy Sellars
  • Legenda NFL Brian Urlacher, Nick Lowery, Neil Smith dan Willie Gault juga hadir, memberi salam kepada tetamu di ONE Marketplace

Pertunjukan Amal ONE Cares Walk tahunan ke-4 bermula pada hari Ahad dengan Pengasas Yayasan Beverly Carter, Carl Carter, memimpin pejalan di sekitar Las Vegas Sphere yang bertukar warna hitam dan emas apabila kumpulan bergambar untuk foto. Juara Superbowl dua kali, Neil Smith, berucap di Jamuan Makan Tengah Hari Wanita tahunan yang akan memberi manfaat kepada Smith dan Yayasan Third and Long Derrick Thomas dan profesional elit jenama itu dirai di majlis resepsi特別Pengeluar Utama pada petang Isnin. DJ Digital Dave dari Pittsburgh Steeler membakar semangat gala HITAM & EMAS yang penuh dengan konfeti pada malam Selasa di Kelab Malam TAO untuk menutup acara epik itu.

Realty ONE Group International, satu-satunya jenama gaya hidup moden dalam industri ini, kini mempunyai lebih daripada 19,000 profesional hartanah di lebih daripada 400 lokasi di 49 negeri AS, Washington D.C. dan 20 negara dan wilayah lain.

Ketahui lebih lanjut di.

Mengenai Realty ONE Group International

Realty ONE Group International ialah salah satu jenama gaya hidup yang paling moden, didorong matlamat dan paling cepat berkembang dalam hartanah yang mempunyai SATU Tujuan untuk membuka pintu di seluruh dunia – SATU rumah, SATU impian, SATU kehidupan pada satu masa. Organisasi ini berkembang pesat kepada lebih daripada 19,000 profesional hartanah di lebih daripada 400 lokasi di 20 negara dan wilayah kerana model perniagaannya yang terbukti, broker servis penuh, COOLTURE yang dinamik, bimbingan perniagaan yang unggul melalui ONE University, sokongan yang luar biasa dan teknologinya yang berpemilik, zONE. Realty ONE Group International telah dinamakan sebagai jenama hartanah nombor SATU oleh Majalah Entrepreneur selama tiga tahun berturut-turut dan terus melangkah ke hadapan, membuka pintu, bukan sahaja untuk pelanggannya tetapi juga untuk profesional hartanah dan pemilik francais. Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.