(SeaPRwire) –   PLANO, Texas, Feb. 9, 2024 — Qrios Inc., berpusat di Plano, Texas, dan penyedia global terkemuka perkhidmatan platform sebagai perkhidmatan (cPaaS) komunikasi awan dan penyelesaian pembayaran digital, gembira mengumumkan pelancaran portal inovatifnya, . Platform canggih ini secara khusus direka untuk memberdayakan pembangun dengan API komunikasi dan pembayaran digital yang maju, membolehkan mereka untuk mencipta pengalaman pengguna yang licin dan menarik di seluruh dunia.

Sebagai syarikat yang dikenali untuk inovasi teknologinya, Qrios Inc. memproses ratusan bilion mesej dan bilion pembayaran digital setiap tahun. Pengenalan deep.qrios.com mewakili lonjakan besar dalam komitmen syarikat untuk meningkatkan komunikasi digital dan transaksi skala global.

  • Akses Perkhidmatan: Pembangun boleh menggunakan alat komunikasi yang lengkap seperti SMS, USSD, Chat, dan perkhidmatan Suara, dibentuk untuk memastikan penglibatan dan sambungan optimal merentasi pelbagai saluran.
  • Penawaran Nilai: Portal ini memperkenalkan penyelesaian pembayaran digital progresif, termasuk Airtime Prabayar global, data prabayar, dan pembayaran pedagang digital masa sebenar, direka untuk memenuhi keperluan pasaran global yang berkembang pesat.

Platform Berkental Pembangun:

Deep.qrios.com telah dibangunkan dengan keperluan komuniti pembangun sebagai terasnya, menawarkan antaramuka intuitif dan dokumentasi terperinci. Ini memastikan pembangun boleh dengan mudah mengakses dan melaksanakan API Qrios yang kaya, membolehkan mereka untuk memberi tumpuan kepada penciptaan pengalaman pengguna yang inovatif dan memberi kesan.

Pelancaran deep.qrios.com menggariskan komitmen Qrios Inc. untuk meningkatkan teknologi komunikasi dan pembayaran digital. Dengan menyediakan platform yang menggabungkan kemudahan penggunaan dengan fungsian yang kuat, Qrios menetapkan piawaian baru untuk apa yang boleh dicapai pembangun dalam mencipta perkhidmatan digital yang lebih terhubung, cekap, dan inovatif.

“Kami bangga melancarkan deep.qrios.com, cerminan terus misi kami untuk berinovasi dan memperbaiki landskap digital dari pangkalan kami di Plano, Texas,” kata Mosh Adetoro, CEO Qrios Inc. “Platform ini lebih daripada alat; ia adalah sebahagian daripada visi kami yang lebih luas untuk memberdayakan pembangun di seluruh dunia untuk membina pengalaman yang membuat perbezaan.”

Mengenai Qrios Inc.:

Berpangkalan di Plano, Texas, Qrios Inc. adalah pemimpin global dalam penyelesaian cPaaS awan dan pembayaran digital, komited untuk menyediakan teknologi terkini kepada perniagaan di seluruh dunia. Dengan fokus kepada inovasi, Qrios berdedikasi untuk memacu transformasi digital, membantu perniagaan mencapai matlamat komunikasi dan transaksi mereka dengan cekap dan mudah.

Untuk maklumat lanjut mengenai deep.qrios.com dan Qrios Inc., sila hubungi:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.