Jaipur, Rajasthan 26 Oktober 2023  –  QDegrees sejak penubuhannya pada tahun 2013 telah memainkan peranan penting sebagai juara penghantaran, dalam mengurus pelbagai projek di sepanjang kitaran hayat pelanggan. Setelah menyedari kuasa teknologi yang boleh digunakan untuk meningkatkan mekanisme penghantaran sedia ada dan menjana lebih banyak nilai untuk pelanggan dan pemangku kepentingan lain. Kami memulakan perjalanan transformasi digital, dan perubahan pendekatan ini diperkukuhkan semasa tahun wabak.

Selepas tahun-tahun membentuk, QDegrees kebanyakannya memberi tumpuan untuk menjadi pemuka ekosistem kepada pelanggannya dengan membina kapasiti dan menghantar pusat kecemerlangan. Matlamatnya adalah untuk menjadi “one-stop shop” untuk semua keperluan berkaitan pengalaman pelanggan, bermula dari penyelidikan untuk membangunkan perjalanan yang dijelmakan.

Semasa merancang peringkat pertumbuhan seterusnya, QDegrees berazam untuk menaiktaraf hubungannya ke status “pencipta bersama” melalui penyelarasan strategik dengan pelanggannya. Ini akan mengalihkan perhatian syarikat ke arah inovasi bersama & skala yang pelanggan mungkin inginkan.

QDegrees sedang menjalani pembaruan jenama untuk menggambarkan transformasi ambisinya dan idea yang berkaitan dengan pertumbuhan pelanggan. Identiti Baru kami adalah Inovatif, Kolaboratif, Bersemangat, Berani, Fleksibel dan Teguh sementara kekal Rendah Hati dan Disiplin untuk menjadi “Pencipta Bersama” dalam Perjalanan CXM.

Revolusikan Pertumbuhan Perniagaan Anda dengan Penyelesaian Inovasi Produk 360-Darjah

Untuk Perniagaan yang mencari peluang pertumbuhan menyeluruh, QDegrees telah mempelbagaikan kumpulan produknya dengan memberi tumpuan maksimum untuk menghubungkan setiap jurang dalam struktur perniagaan anda. Pada masa kini, pengembangan melibatkan pilihan produk baru dan boleh digunakan untuk menjalankan setiap tugas perniagaan anda. Beberapa produk telah diperkenalkan yang membolehkan pertumbuhan perniagaan 360-darjah dan pembangunan menggunakan penyataan inovatif melalui titik sentuhan manusia dan AI, seperti:

 • SurveyCXM
 • DoYourSurvey
 • QAViews
 • glueple
 • Checklistree
 • LeadOYE
 • SamparQ
 • shopperXM

Untuk jenama yang mencari inspirasi, syarikat kini boleh menyediakan penyelesaian one-stop untuk kebimbangan perniagaan menggunakan pendekatan pelbagai dimensi.

SurveyCXM

Ia membantu perniagaan untuk menangkap Suara Pelanggan dan magnitud kepuasan pelanggan melalui pelbagai metrik seperti NPS, CSAT, dan lebih banyak lagi. Ia menawarkan papan pemukaan masa nyata memberikan wawasan terkuantifi dan analisis berkait dengan perancangan tindakan dan penutup gelung.

 • glueple

Glueple adalah penyelesaian Sistem Pengurusan Sumber Manusia (HRMS) yang sempurna yang menawarkan proses Hire-to-retire (H2R) sepenuhnya dalam satu tempat. Daripada ATS untuk mengurus kehadiran, Dasar HR, tempahan perjalanan, penarafan KPI, dll., ia mempermudahkan semua fungsi berkaitan HRM menggunakan alat inovatif ini.

 • DoYourSurvey

Platform Do-It-Yourself ramah pengguna yang memberi anda pilihan untuk memilih kaedah penyelidikan yang disukai dan memberi anda akses kepada auditorium global 3.5 juta orang untuk wawasan bernilai. Dengan menawarkan, kajian perbualan ke pelbagai bahasa, mereka bertujuan untuk memecahkan halangan bahasa dan mencapai audiens lebih luas di India luar bandar.

 • QAViews

Alat audit berasaskan AI adalah penyelesaian one-stop untuk menangkap data dari pelanggan ke pelanggan, memberikan analisis masa nyata dan memudahkan pembetulan cepat dan pengambilan keputusan lancar. Ia membolehkan perniagaan bekerja pada titik kesakitan lebih cepat & menawarkan penyelesaian khas kepada pelanggan meningkatkan CX mereka.

 • Checklistree

Alat pemeriksaan berasaskan mudah alih yang direka untuk membantu menyusun industri berpakaian biru. Pengguna boleh meningkatkan piawaian keselamatan & kualiti dengan menukar senarai semak kertas ke borang pemeriksaan berasaskan mudah alih dan mengedarkan laporan profesional di seluruh tempat kerja.

 • LeadOye

LeadOye membolehkan anda mengurus dan menangkap peluang dari pelbagai sumber menggunakan borang dan aplikasi pihak ketiga. Ia membenarkan anda mengimport peluang secara borong, menugaskannya kepada wakil jualan yang betul, dan menganalisisnya menggunakan pelbagai medan dan penapis. Selain itu, ia menawarkan peringkat paip yang disesuaikan berdasarkan keperluan perniagaan anda dan memberikan wawasan mengenai urusan, nilai mereka, dan tarikh penutupan anggaran.

Apakah Objektif Projek Pengembangan Ini?

Pengembangan menyeluruh ini dirancang untuk melaksanakan pembaruan jenama lengkap dan lebih bersenjata untuk persekitaran yang sentiasa berubah. Dengan menjadi pembekal dan pencipta akhir untuk pelanggan mereka, QDegrees akan membantu perniagaan mengubah perjalanan pelanggan yang tertekan menjadi pengalaman yang licin dan memuaskan. Daripada nada jenama yang lebih baik dan logo jenama kepada pengembangan dalam portfolio produk, pejabat & pasukan – semuanya bertujuan untuk menyediakan sistem dan sokongan yang lebih kuat kepada perniagaan.

Dengan pengembangan ini, firma memastikan bahawa pengintegrasian teknologi & pasukan akan dilakukan dengan cara yang perasaan manusia dengan pelanggan kekal utuh. Membawa pengembangan dari segi kehadiran fizikal, objektif langsung adalah untuk mempunyai aksesibiliti serata negara. Menubuhkan pejabat serantau untuk kerja korporat dan projek yang hadir di seluruh negeri dari utara ke selatan dan seterusnya berada dalam garis pandangan terus.

Langkah ke Maju

Bagaimana QDegrees unggul dalam pengurusan operasi perniagaan dan hubungan pelanggan? Jawapannya terletak pada sejauh mana jenama telah berjaya untuk pelanggannya. Jenama telah terlibat dalam projek penglibatan jenama berprofil tinggi, jaringan pelanggan, dan strategi komunikasi yang licin untuk hubungan perniagaan-pelanggan. Baru-baru ini ia bekerjasama dengan jenama teknologi sukan & membantu mereka memenangi Hackathon dengan memudahkan alat dan teknik yang betul untuk memenangi.

Untuk mencipta penyelesaian CX unik dan licin untuk perniagaan, QDegrees menggunakan pengalamannya yang kaya dalam operasi dalaman dan luaran perniagaan untuk memastikan penawarannya yang terkini menyelesaikan semua isu. Syarikat jauh lebih daripada jenama perkhidmatan perniagaan, kerana ia menawarkan pengalaman menyeluruh untuk memimpin, mengurus, mengendalikan, dan mengekalkan kelakuan perniagaan melalui pelbagai alat moden, dengan skop untuk inovasi dalam garis pandangan.

QDegrees telah memprojekkan imej jenama yang akan memberikan inovasi dan pelbagai cara sepenuhnya dalam semua aspek operasinya. Daripada menjadi juara penghantaran, dan pembekal penyelesaian & untuk membantu syarikat menjadi perintis, kini organisasi sudah bersedia untuk bersama-mencipta & bersama-inovasi dengan pelanggan bertujuan untuk meluaskan perniagaan.

Sumber: QDegrees; The blunt Times, Business-standard, ANI – Berita, The Print, Ahmedabad Mirror, UP18News

QDegrees Reveals New Brand Identity, Demonstrating Commitment to CX Solutions

Hubungan Media

QDegrees Services

*****@qdegrees.com

9773342427

B-9, 1st Floor, Mahalaxmi Nagar Rd, behind WTP, South Block, Malviya Nagar, Jaipur

https://www.qdegrees.com/

Sumber :QDegrees Services