(SeaPRwire) –   SHENYANG, China, Feb. 2, 2024 — Pameran Automotive World 2024 baru-baru ini bermula di Tokyo Big Sight di Jepun, dan Neusoft Corporation (Neusoft, SSE:600718) mempamerkan pelbagai produk canggih, termasuk sistem kokpit pintar, terminal komunikasi pintar (T-Box), dan perisian automotif, yang menunjukkan inovasi teknologi dan pembangunan ekosistem Neusoft dalam konektiviti pintar, menarik perhatian pembuat kereta global dan rakan kongsi rantaian bekalan.

Dalam bidang kokpit pintar, Neusoft terus berusaha untuk berinovasi, sentiasa mempelbagaikan dan meningkatkan penawarannya. Syarikat ini telah maju daripada menyediakan sistem hiburan dalam kenderaan bersaing C3 kepada pembangunan pengawal domain kokpit pintar C4 yang canggih dengan fungsi interaksi pelbagai mod, dan kepada platform pengkomputeran interaksi Neusoft C5 terkini dengan reka bentuk perisian yang boleh guna semula tinggi, penyatuan tinggi dan reka bentuk perkakasan yang boleh konfigurasi semula, boleh pasang untuk menyediakan kesan enjin 3D yang menakjubkan dan pengalaman beroperasi yang lancar, menetapkan piawaian baharu dalam industri dan menarik minat peserta pameran.

T-BOX, produk komunikasi pintar Neusoft, juga mendapat perhatian yang banyak. Dengan mengintegrasikan timbunan protokol V2X sendiri (VeTalk), kotak V2X 4G/5G Neusoft meningkatkan secara ketara sambungan pintar kenderaan, merealisasikan pertukaran data dan menyediakan bantuan navigasi yang lebih tepat. T-BOX, kini dalam iterasinya yang kelima, telah digunakan pada lebih 100 model kenderaan daripada lebih 20 pembuat kereta terkemuka.

Tambahan pula, Neusoft mempamerkan pelbagai produk perisian. Berdasarkan keupayaan teknikal produk sedia ada, navigasi global Neusoft OneCoreGo kini termasuk fungsi navigasi khusus EV, yang direka untuk mengurangkan kebimbangan julat bagi kenderaan tenaga baru. Perisian AR HUD Neusoft mempunyai ciri-ciri terkemuka seperti anti-gegaran, kompensasi ketegangan, dan pembinaan semula/pemulihan landskap, dan produk SDK boleh menyokong penyesuaian mendalam, membolehkan pelanggan menjalankan penyelidikan sendiri. Dan NAGIVI, platform perisian IVI global, menawarkan pelbagai alat HMI dan produk radio digital global untuk memenuhi keperluan IVI pelbagai negara secara global.

Jepun telah menjadi pasaran penting dan banyak dipelihara untuk Neusoft dalam elektronik automotif, dan terletak di pusat strategi global syarikat itu. Di Jepun, Neusoft telah menubuhkan pusat penghantaran antarabangsa dan membina sistem struktur nilai berdimensi berganda yang merangkumi kakitangan, ekosistem, produk, dan perkhidmatan, dengan itu memberdayakan rakan kongsi mereka. Ke depannya, Neusoft akan memanfaatkan pemahaman mendalam industri dan keupayaan ketara, mempromosikan transformasi industri automotif dan menyediakan pengalaman memandu pintar, selesa dan selamat untuk pelanggan di seluruh dunia.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.