20231007 180500 0000

Tunis, Tunisia 31 Oktober 2023 ¬†–¬†Pengumuman Terbitan Buku Baru: “How To Succeed In Your Business Model: Step-By-Step Guide To The Next Level” oleh a.Zakaria mami

Hari ini, kami gembira mengumumkan keluaran buku yang sangat ditunggu-tunggu bertajuk “How To Succeed In Your Business Model: Step-By-Step Guide To The Next Level” oleh A. Zakaria Mami. Panduan komprehensif ini secara khusus direka untuk memberikan nasihat pakar dan strategi boleh guna kepada pengusaha dan pemilik perniagaan untuk membawa perniagaan mereka ke tahap yang lebih tinggi.

Dalam halaman “How To Succeed In Your Business Model,” pembaca akan menelusuri topik penting yang penting untuk kejayaan dalam landskap perniagaan kompetitif hari ini. Daripada mereka model perniagaan yang berkesan hingga pilihan paling sesuai, buku ini meliputi semuanya. Penulis tidak meninggalkan sebarang batu kerik semasa menelusuri halus halus model perniagaan, menarik dan mengekalkan pelanggan, serta mengoptimumkan sumber.

Salah satu ciri menonjol buku ini adalah wawasan mendalam yang ditawarkan mengenai pelbagai aspek operasi perniagaan. Daripada pemasaran dan jualan hingga perkhidmatan pelanggan, perancangan kewangan dan pengurusan, dan strategi pertumbuhan perniagaan, A. Zakaria Mami memberikan pembaca harta pengetahuan yang boleh digunakan dalam perniagaan mereka sendiri.

Apa yang membezakan buku ini adalah keupayaannya untuk menyambung jurang antara teori dan amalan. Setiap bab dicipta dengan teliti dengan penjelasan mudah difahami, disokong contoh dan kisah dunia sebenar yang meningkatkan pemahaman. Selain itu, arahan langkah demi langkah disediakan untuk membantu pembaca melaksanakan strategi utama dengan berjaya.

Sama ada anda merupakan pengusaha muda yang baru memulakan atau pemilik perniagaan yang mapan mencari membawa syarikat ke tahap seterusnya, “How To Succeed In Your Business Model” menyasarkan individu pada setiap peringkat perjalanan keusahawanan mereka. Pengetahuan dan alat yang diperoleh daripada buku ini pasti akan membuka jalan kepada pencapaian matlamat yang diingini.

Secara kesimpulannya, penerbitan “How To Succeed In Your Business Model: Step-By-Step Guide To The Next Level ” menandakan tonggak penting bagi pengusaha dan pemilik perniagaan. Dengan liputan topik penting, aplikasi praktikal dan wawasan pakar, buku ini wajib dibaca bagi sesiapa yang ingin meningkatkan perniagaan ke tahap kejayaan baharu.

Media Contact

ahmed zakaria Mami

*****@gmail.com

https://www.amazon.com/s?i=digital-text&rh=p_27%3Aahmed+zakaria+mami&s=relevancerank&text=ahmed+zakaria+mami&ref=dp_byline_sr_ebooks_1

Sumber :azm