(SeaPRwire) –   Melancarkan | Global Virtual MarTech Exchange Summit APAC & EMEA yang akan berlangsung pada 7 Disember 2023

SINGAPURA, Nov. 20, 2023 Acara terakhir BEETc tahun 2023, Global Virtual MarTech Exchange Summit: APAC & EMEA, akan berlangsung pada 7 Disember 2023. Pasukan MarTech Summit sudah bersedia untuk menganjurkan acara ganda luar biasa, memaparkan 40+ pemimpin MarTech dan menarik lebih 1400+ peserta secara global.

Global Virtual MarTech Exchange Summit APAC & EMEA Tracks on 7 Dec 2023
Global Virtual MarTech Exchange Summit APAC & EMEA Tracks on 7 Dec 2023

 &  untuk mempelajari pengalaman sebenar dan amalan daripada Wio BankIHH HealthcarePT Erajaya Swasembada Tbk.She Loves DataVinda Group SEACigna InternationalThe Hongkong and Shanghai HotelsHelloFreshDysonWoltNew Statesman Media GroupAnalytic EdgeRoche & lebih!

Menutup tahun, persidangan maya kami, bertajuk “Navigating Virtually, Innovating Globally” akan menyoroti pasaran APAC & EMEA, mendedahkan cabaran dan kisah kejayaan dalam bidang MarTech, analisis ramalan, strategi pemasaran, dan trend terkini.

Sesi-sesi 100% Langsung dan Soalan Jawab Interaktif, direka untuk pengalaman persidangan maya yang tiada tandingan yang memastikan anda pulang dengan wawasan berharga dan pertukaran makna tentang terkini dalam MarTech.

Apa Yang Akan Kita Sediakan

Kami menetapkan landasan dengan perbincangan mengenai topik MarTech penting, termasuk:

  • Analisis Pemasaran
  • AI & Pemasaran E-mel
  • Pemasaran Kandungan
  • Pemasaran Automasi
  • CRM
  • Model Pemasaran Campuran
  • Pemasaran Digital
  •  Personalisasi

Lawati  &  untuk mencari senarai penuh penceramah dan agenda persidangan!

Mengapa Persidangan MarTech?

Terdapat berbagai sebab untuk menyertai persidangan pada tarikh  &  trek! Anda boleh menyertai kedua-dua trek APAC & EMEA dengan tiket yang sama!

SIARAN LANGSUNG: Semuanya langsung, tiada ulangan. Berinteraksi sepenuhnya dengan soalan jawab penceramah secara masa nyata, undian langsung, dan sertai komuniti MarTech.

PENCERAMAH TERBAIK: Dapat manfaat daripada lebih 40 pemimpin industri yang akan memberikan perspektif baru tentang kemajuan MarTech.

Trek APAC & EMEA Fokus: Pengalaman amalan dan pandangan pelbagai dari APAC & EMEA, memaksimumkan pembelajaran dan perhubungan. Tambahan pula, sertai sesi “lintas persimpangan” di mana 1400+ minda MarTech akan bersatu untuk membincangkan apa yang seterusnya dalam pemasaran!

MAINAN SEBELUM TAYANGAN: Semua pendaftar diberi akses percuma ke mainan sebelum tayangan sehingga 17 Disember – sempurna untuk jadual sibuk anda.

Pendaftaran kini dibuka, dapatkan tiket anda untuk trek  &  !

Anda boleh menyertai kedua-dua trek APAC & EMEA dengan tiket yang sama! Periksa agenda, pilih sesi anda, dan sertai langsung atau ikuti kemudian secara sebelum tayangan!

Wawasan Sepanjang Tahun: Sertai  untuk akses ke 200+ sesi eksklusif dari acara masa lalu dan masa depan!

Berminat untuk terlibat? Hubungi kami untuk peluang penajaan di

Ingin tahu apa yang kami perbincangkan dalam persidangan sebelumnya? Periksa Laporan Selepas Persidangan:

Untuk mengetahui kemaskini terkini Persidangan MarTech tentang penceramah & agenda, ikuti kami sekarang:

Global Virtual MarTech Exchange Summit APAC & EMEA ini dianjurkan oleh , sebuah syarikat acara khusus dalam menyatukan Persidangan Kepemimpinan Pemikiran Kanan Peringkat Tinggi, antarabangsa.

Perhubungan Media:

Jabin Wang
 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)