(SeaPRwire) –   TOKYO, 2 Februari 2024 PEI-Genesis, peneraju global dalam rekaan dan pemasangan penyelesaian saling berhubungan kejuruteraan tersuai, akan mempamerkan di Smart Energy Week di Tokyo Big Sight, Jepun, dari 28 Februari hingga 1 Mac 2024.

PEI-Genesis menghadiri Battery Japan semasa Smart Energy Week dan akan membentangkan pelbagai penyelesaian saling berhubungan kuasa tinggi yang inovatif daripada pelbagai rakan kongsi pembekal – Amphenol, ITT Cannon, Anderson dan Positronic – untuk aplikasi Tenaga Pintar termasuk pengecasan EV (termasuk pengecasan penyejukan cecair), Penyimpanan Tenaga, Elektrifikasi, dan Automasi Industri.

PEI-Genesis is heading to the Smart Energy Week in Tokyo, Japan
PEI-Genesis menuju ke Minggu Tenaga Pintar di Tokyo, Jepun

“Kami sangat teruja untuk mengambil bahagian dalam Battery Japan buat kali pertama dan berpeluang untuk berinteraksi dengan pelanggan tempatan. PEI-Genesis berhasrat untuk mengukuhkan kedudukannya sebagai pemain utama dalam revolusi tenaga pintar dengan menyertai Minggu Tenaga Pintar Jepun. Dengan lebih daripada 75 tahun kepakaran industri, PEI-Genesis menyediakan perkhidmatan tenaga, penerbangan, industri, kereta api, dan sektor perubatan, serta industri lain di seluruh dunia. Dengan inventori penyambung, pemasangan, dan keupayaan pembuatan di seluruh dunia, PEI-Genesis dapat menyediakan penyelesaian dengan pantas dengan kuantiti pesanan minimum yang rendah atau tanpa kuantiti pesanan minimum dan masa pendahuluan selama 48 jam.” kata Alex Tsui, Naib Presiden dan Pengarah Urusan, Asia Pacific PEI-Genesis.

Smart Energy Week ialah pameran yang mana teknologi terkini, maklumat, dan profesional industri bertemu untuk berhubung dan mempercepatkan perniagaan dalam sektor tenaga. Acara ini menghimpunkan pelbagai teknologi tenaga boleh diperbaharui yang komprehensif, termasuk hidrogen dan sel bahan api, kuasa solar, bateri boleh dicas semula, grid pintar, kuasa angin, biojisim, penjanaan kuasa terma pelepasan sifar, dan banyak lagi. 

Lawati PEI-Genesis di Tokyo Big Sight, Dewan Timur 4, Gerai E24-18, Rabu 28 Februari sehingga Jumaat, 1 Mac, dari 10:00 pagi hingga 6:00 petang.

Mengenai PEI-Genesis 
PEI-Genesis ialah salah satu pemasang paling pantas penyambung ketepatan dan himpunan kabel di dunia. Daripada inventori komponen penyambung terbesar di dunia, mereka membangunkan penyelesaian kejuruteraan yang menyokong sektor industri, perubatan, aeroangkasa, pengangkutan, dan tenaga di seluruh dunia. Beribu pejabat di Philadelphia, PA, PEI-Genesis mempunyai kemudahan pengeluaran di South Bend, IN; Southampton, UK; dan Zhuhai, China, serta pejabat jualan di seluruh Amerika, Eropah, dan Asia. Maklumat lanjut boleh didapati di

Tapak web:       
LinkedIn:    
Twitter:      
Facebook:    
Blog:    

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.