(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 2 Februari 2024 — PEI-Genesis, peneraju global dalam reka bentuk dan pemasangan penyelesaian interkoneksi kejuruteraan tersuai, teruja untuk mengumumkan penyertaannya dalam Singapore Airshow yang dinanti-nantikan itu, acara aeroangkasa dan pertahanan terbesar dan paling berpengaruh di Asia di pusat Expo Changi Singapura dari 20 hingga 25 Februari 2024.

PEI-Genesis sedang menuju ke Pameran Udara Singapura 2024!
PEI-Genesis sedang menuju ke Pameran Udara Singapura 2024!

PEI-Genesis berbangga untuk menjadi antara para pempamer pada pameran perdagangan tahun ini untuk mempamerkan penyelesaian interkoneksi mil-aero dan persekitaran kerasnya yang lasak dari pengeluar terkemuka, termasuk Amphenol, ITT Cannon, ITT Veam, Souriau dan Sunbank oleh Eaton, Cinch, Conesys, dan Nicomatic. Antara rakan kongsi pembekal ini, PEI membawa produk untuk aplikasi aeroangkasa dan pertahanan, seperti MIL-DTL-26500, MIL-DTL-83723, BACC, EN2997, MIL-DTL-5015, MIL-DTL-26482, MIL-DTL-38999, MIL-DTL-24308/D-sub dan MIL-DTL-83513/Micro D-Subminiature, dan penyambung gred angkasa lepas.

“Dengan menyertai Pameran Udara Singapura, PEI-Genesis berhasrat untuk mengukuhkan kedudukannya sebagai pemain utama dalam teknologi penerbangan lestari dan kami teruja untuk berinteraksi dengan pelanggan tempatan kami.” kata Alex Tsui, Naib Presiden dan Pengarah Urusan, Asia Pasifik PEI-Genesis. “Dengan lebih daripada 75 tahun kepakaran industri, PEI-Genesis memberikan perkhidmatan kepada sektor penerbangan, ketenteraan, tenaga, industri, rel, dan perubatan, serta industri lain di seluruh dunia. Dengan inventori penyambung, pemasangan, dan keupayaan pengilangan seluruh dunia, PEI-Genesis boleh memberikan penyelesaian dengan cepat dengan kuantiti pesanan minimum yang rendah hingga tiada dan masa pendahuluan selama 48 jam.”

Lawati PEI-Genesis di Changi Exhibition Centre, Dewan C, Gerai P71, Selasa 20 Februari mulai 12:00 tengah hari hingga 5:00 petang, dan 21 Februari hingga 23 Februari, mulai 9:30 pagi hingga 5:00 petang.

Tentang PEI-Genesis
PEI-Genesis adalah salah seorang pemasang penyambung ketepatan dan pemasangan kabel terpantas di dunia. Dari inventori komponen penyambung terbesar di dunia, mereka membangunkan penyelesaian kejuruteraan yang menyokong sektor ketenteraan, industri, perubatan, aeroangkasa, pengangkutan, dan tenaga di seluruh dunia. Beribu pejabat di Philadelphia, PA, PEI-Genesis memiliki fasilitas produksi di South Bend, IN; Southampton, UK; dan Zhuhai, China, serta kantor penjualan di seluruh Amerika, Eropa, dan Asia. Maklumat lebih lanjut boleh didapati di

Laman web:      
LinkedIn:   
Twitter:     
Facebook:   
Blog:    

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.