HONG KONG, Feb. 7, 2024NOIZ GROUP LIMITED (the “Group”, Stock Code: 8163) telah baru-baru ini mendapati kenyataan di internet yang mendakwa bahawa “entiti luar negara Noiz Group (香港聲揚集團)”  telah melengkapkan pengambilalihan terhadap syarikat bernama Elfin Metaverse (the “Company”), yang mengakibatkan perubahan pengurusan Syarikat.

(SeaPRwire) –   Kami dengan ini mengeluarkan kenyataan rasmi untuk menjelaskan bahawa dipanggil “Noiz Group” tidak mempunyai sebarang kaitan dengan Kumpulan dengan cara apa pun. Kumpulan tidak mempunyai sebarang kaitan dengan kenyataan yang disebutkan di atas.

Kami ingin menekankan bahawa Kumpulan tidak melibatkan diri dalam pengambilalihan atau perubahan pengurusan yang didakwa dalam kenyataan tersebut. Kami tidak pernah berhubung atau berbincang dengan Syarikat atau individu yang berkaitan.

Selain itu, penting untuk diingat bahawa tanpa bukti mencukupi untuk mengesahkan identiti sebenar Syarikat, kami tidak dapat mengesahkan kewujudannya atau sama ada ia menjalankan aktiviti perniagaan yang sah. Oleh itu, kami menasihati orang ramai dan pelabur untuk sentiasa berjaga-jaga dan berwaspada terhadap penipuan.

Kami juga ingatkan pelabur untuk berhati-hati apabila menjumpai sebarang kenyataan palsu atau desas-desus mengenai Kumpulan. Untuk pengesahan maklumat, sila lawati laman web rasmi kami atau hubungi kami di (852) 2115 7600.

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.