(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, Feb. 7, 2024 — NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES dan HKEX: 9999, “NetEase” atau “Syarikat”) penyedia perkhidmatan internet dan permainan terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan bagi suku keempat dan tahun kewangan 2023 pada Khamis, 29 Februari 2024, sebelum pembukaan pasaran AS.

Panggilan telekonferensi pendapatan dengan siaran langsung serentak akan berlangsung pada 7:00 pagi Waktu Timur pada Khamis, 29 Februari 2024 (Beijing/Waktu Hong Kong: 8:00 malam, Khamis, 29 Februari 2024). Pengurusan NetEase akan berada di panggilan untuk membincangkan keputusan suku tahunan dan menjawab soalan.

Pihak yang berminat boleh menyertai sesi konferensi dengan menelefon 1-914-202-3258 dan menyediakan ID konferensi: 10036635, 15 minit sebelum permulaan panggilan. Satu ulasan panggilan akan tersedia dengan menelefon 1-855-883-1031 dan memasukkan PIN: 10036635. Ulasan akan tersedia sehingga 6 Mac 2024.

Panggilan ini akan disiarkan secara langsung dan ulasan akan tersedia selama 12 bulan. Kedua-duanya akan tersedia di laman Hubungan Pelabur NetEase di .

Mengenai NetEase, Inc.

NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES dan HKEX: 9999, “NetEase”) ialah pembekal perkhidmatan internet dan permainan terkemuka yang berpusat pada kandungan premium. Dengan pelbagai tawaran merentasi ekosistem permainannya yang semakin berkembang, Syarikat ini membangunkan dan mengendalikan beberapa permainan mudah alih dan PC yang paling popular dan berjalan lama yang tersedia di China dan seluruh dunia.

Dikuasakan oleh salah satu pasukan pembangunan permainan dalaman terbesar yang memberi tumpuan kepada mudah alih, PC dan konsol, NetEase mencipta pengalaman permainan yang lebih unggul, memberi inspirasi kepada pemain, dan memberikan nilai dengan penuh dedikasi kepada komuniti yang berkembang di seluruh dunia. Dengan mencampurkan permainan dengan budaya, dan pendidikan dengan teknologi, NetEase mentransformasikan permainan menjadi kenderaan yang bermakna untuk membina dunia yang lebih menyeronokkan dan tercerah.

Selain permainan, tawaran perkhidmatan NetEase termasuk anak syarikatnya yang dikawal sebahagian besar Youdao (NYSE: DAO), syarikat pembelajaran pintar dengan teknologi terkemuka, dan Cloud Music (HKEX: 9899), platform muzik dalam talian yang terkenal dengan komuniti kandungan yang hidup, serta Yanxuan, jenama gaya hidup pengguna persendirian NetEase.

Inisiatif ESG pasaran terkemuka NetEase dianggap antara yang paling dikenali dalam industri media dan hiburan global, memenangi penyertaan dalam Indeks Dow Jones Kelestarian Dunia 2022, Indeks Dow Jones Kelestarian Pasaran Membangun 2022 dan Indeks Kepimpinan Gender Bloomberg 2023, serta menerima penarafan “A” daripada MSCI. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Hubungan Media dan Pelabur:

Hubungan Pelabur
E-mel:
Tel: (+86) 571-8985-3378

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.