(SeaPRwire) –   Platform VAM Montran akan meningkatkan penawaran pengurusan mata wang multi-mata wang dan kecairan bank Intesa Sanpaolo membawa nilai segera kepada pelbagai segmen pelanggan bank.

MILANO, Itali, 5 Feb 2024 — Montran telah mengumumkan pelancaran platform pengurusan akaun maya berbilang mata wang yang merentas sempadan untuk Intesa Sanpaolo, institusi perbankan Itali terunggul dengan kehadiran perkhidmatan kewangan global. Platform ini menandakan peningkatan strategik dalam keupayaan bank untuk menguruskan mata wang asing dan kecairan untuk pelanggan pelbagai bidangnya, menawarkan kecekapan dan fleksibiliti tanpa prasyarat.

“Platform berbilang mata wang baru kami merevolusikan cara pelanggan kami menguruskan dana, membolehkan pengendalian mata wang berganda melalui akaun maya secara cekap. Ini meningkatkan perdagangan antarabangsa dengan menyederhanakan kecairan dan meningkatkan aliran tunai,” kata Giancarlo Esposito, Ketua Bayaran, Pengurusan Tunai dan Perbankan Terbuka di Intesa Sanpaolo.

Menambah kepada ini, Sergio Dalla Riva, Ketua Pembangunan Produk Perbankan Transaksi di Intesa Sanpaolo, berkata, “Dalam pasaran digital dan berubah-ubah yang pesat ini, teknologi Montran memberikan wawasan kewangan masa sebenar yang diperlukan pelanggan kami untuk terus maju.”

“Dilaksanakan dalam tempoh beberapa bulan untuk pengenalan pasaran segera, penyelesaian Virtual Account Management berbilang mata wang dan masa sebenar Montran memperkaya Intesa Sanpaolo dan pelanggannya dengan alat pengurusan tunai dan kecairan maju,” kata Raegan Esca, Pengurus Besar Montran Eropah. “Bersepadu dengan mudah dengan infrastruktur sedia ada bank, penyelesaian kami meningkatkan operasi kewangan melalui pemisahan akaun yang dipertingkatkan, POBO, COBO, penyelarasan automatik dan penglihatan kecairan yang dipertingkatkan.”

“Bersama-sama, Montran dan Intesa Sanpaolo bersedia untuk mentransformasikan kecairan untuk pelanggan di seluruh dunia,” tambah Cik Esca. “Kami komited kepada kolaborasi jangka panjang dan berhasil dengan rakan strategik dalam Intesa Sanpaolo.”

Mengenai Montran
Montran ialah pembekal terunggul bagi Penyelesaian Pasaran Infrstruktur Bayaran dan Sekuriti, memenuhi keperluan institusi kewangan terkemuka di seluruh dunia dengan pemasangan dan operasi penting dalam lebih 80 negara. Terokai lebih lanjut di .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.