(SeaPRwire) –   VANCOUVER, BC, 5 Feb 2024 — MiniTool Software Limited telah mengeluarkan versi baru perisian penyuntingan video mereka – dengan ciri-ciri, sumber, unsur-unsur baru, dan pengalaman pengguna yang dipertingkat.

Perubahan dalam versi baru:

 • Salin dan tempel satu unsur pada landasan masa.
 • Efek video baru ditambah.
 • Sumber muzik dan unsur-unsur emoji//cinta & perkahwinan baru ditambah.

Ciri Salinan dan Tempelan Meningkatkan Kecermatan Kerja

MiniTool MovieMaker versi 7.2.0 menyokong untuk menyalin dan menempel satu unsur pada landasan trek masa:

 • Satu klip video beserta kesannya, penapisan, atau pergerakannya.
 • Satu gambar beserta kesannya, penapisan, atau pergerakannya.
 • Satu klip audio.
 • Satu .
 • Satu unsur.

Semua yang anda perlu lakukan ialah mengklik kanan pada unsur sasaran dan memilih Salin. Kemudian, alihkan penanda masa pada landasan masa ke tempat sasaran, klik kanan pada trek di situ, dan pilih Tempel.

Oleh itu, anda boleh dengan cepat mencipta satu video yang mengandungi unsur-unsur berulang, yang sangat meningkatkan kecermatan kerja.

Kesan Baru Sepenuhnya Menghasilkan Video Lebih Menarik

Kali ini, satu kategori kesan baru ditambah ke MiniTool MovieMaker 7.2.0 untuk lebih baik .

 • Lapisan: termasuk jenis kilauan dan bingkai dll.
 • Pecah: mengandungi jenis gegaran, pecah VCR, riak air, dll.
 • Glitch: termasuk kesan kabur.
 • Cinta: mengandungi kesan denyut jantung.
 • Membuka & Menutup: termasuk kesan tutup atau buka hitam, putih, mendatar, dan menegak.
 • Zarah: mengandungi kesan zarah api, selitstretch, dan asapterang.

Cukup pilih kesan yang sesuai dan wajar untuk menghias video masa hadapan anda. Satu klip video atau gambar boleh menambah pelbagai kesan.

Lagu Baru dan Stiker Bergerak Memberi Lebih Pilihan

Versi baru MiniTool MovieMaker masih menambah banyak lagu dan animasi baru ke pangkalan sumbernya untuk anda memilih. Sebagai contoh, stiker cinta dan emoji baru boleh membantu video anda untuk menyatakan perasaan dengan lebih baik.

Mengenai MiniTool MovieMaker

MiniTool MovieMaker ialah penyunting video mudah digunakan dan boleh dipercayai dibangunkan oleh MiniTool Software Ltd. Ia membolehkan anda mencipta video dan filem yang menarik dengan klip video, gambar, serta audio. Dengan hiasan pelbagai peralihan, kesan cantik, penapis profesional, gerakan fleksibel, tajuk dan kredit bersama templat, MiniTool MovieMaker berjaya membuat video lebih hidup dan menarik. Oleh itu, ia meningkatkan keyakinan anda apabila berkongsi video ini dengan orang lain di media sosial.

MiniTool MovieMaker juga boleh mempertingkatkan warna video anda dengan menyesuaikan kontras, kecerahan, dan kecerahan; ia membenarkan anda menggunakan gaya filem; pusing atau putar imej; pecah/potong/cangkuk video; mengurus pemutaran video; memudar masuk/keluar dan menukar isi bunyi…

Mengenai MiniTool® Software Ltd.

MiniTool® Software Ltd. ialah syarikat pembangunan perisian yang komited. Ia menyediakan anda dengan penyelesaian perisian perniagaan yang lengkap dalam industri penyuntingan video, , , dan pemulihan data & simpanan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.