(SeaPRwire) –   NEW YORK, 7 Februari 2024 — Siap untuk mengubah dapur anda menjadi pusat inovasi kuliner? Jangan lepaskan peluang untuk memiliki Air Fryer Double Decker yang merombak dari Midea. Chef terkenal New York-based private, Chef Marco Medici (@chefmarco_nyc), telah memberikan sokongan bersemangat terhadap Air Fryer Double Decker Midea, selepas kolaborasi yang kuat dengan Midea Double Decker, dia mengambil masa untuk berkongsi pandangannya tentang peralatan dapur canggih itu.

Dalam membincangkan kolaborasinya dengan Midea, Chef Marco menekankan pentingnya menggabungkan tradisi dengan inovasi kuliner moden. “Membesar di Itali, saya diajar untuk menghargai esensi pasta segar buatan tangan oleh nenek saya. Midea Double Decker membolehkan saya dengan mudah mengintegrasikan unsur-unsur tradisional ini ke dalam memasak saya sambil mengalami kemudahan teknologi dapur kontemporari,” kata Chef Marco.

Dia menyatakan semangat khusus untuk ciri memasak dua zon sebenar . “Mampu memasak dua hidangan yang berbeza serentak, dan mempunyai mereka tamat pada masa yang sama dengan sinkronisasi sempurna, adalah perubahan permainan untuk mana-mana tukang masak rumah. Ia seperti mempunyai dua oven dalam satu, menawarkan kemudahan sedemikian tanpa menjejaskan kualiti hidangan akhir,” katanya.


Membincangkan reka bentuk peralatan itu, Chef Marco menekankan ciri-ciri menjimatkan ruang dan prestasi yang kuat. “Tingkap-tingkap tembus pandang tidak sahaja membenarkan pemantauan mudah proses memasak tetapi juga menambah sentuhan keanggunan ke dapur. Dengan ruang meja lebih sedikit diperlukan, Air Fryer Double Decker Midea dengan sempurna disatukan ke mana-mana dapur, membuat ia alat universal dan tidak dapat dipisahkan untuk tukang masak rumah,” tambahnya.

Jangkaan mengenai sokongan Chef Marco terhadap Air Fryer Midea telah menjana keghairahan yang amat besar di acara itu dan dalam komuniti kulinari seluruh dunianya. Sebagai bintang pengaruh yang naik, sokongan bersemangat Chef Marco adalah indikasi kualiti yang hebat bagi peralatan dapur inovatif Midea. Midea Double Decker telah mempamerkan potensi dan keupayaan masakan rumah melalui inovasi. Rasakan penyatuan sempurna tradisi dan kemudahan moden sekarang. Bawa kepakaran kulinari dan teknologi puncak Midea ke rumah anda. Tingkatkan gaya masakan anda, telusuri peluang yang tidak terhingga, dan nikmati rasa inovasi.

Untuk merayakan produk luar biasa ini, Midea menawarkan diskaun tambahan 5% di atas diskaun asas di Amazon. Pelanggan boleh menggunakan kod promosi “8QFTS4PH” ketika membuat bayaran untuk mendapat manfaat tawaran ini yang terhad. Tempoh promosi bermula pada 31 Januari 2024, pada 11:00 PM PST dan berakhir pada 28 Februari 2024, pada 11:59 PM PST.

Jangan lepaskan peluang untuk meningkatkan pengalaman masakan anda dengan Air Fryer Double Decker Midea. Lawati pautan promosi produk di  untuk mendedahkan ciri-ciri inovatif dan manfaatkan peluang promosi eksklusif ini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.