(SeaPRwire) –   Majlis Nagoya itu memfokuskan kepada kemampanan dan jejak global syarikat yang semakin berkembang

NAGOYA, Jepun, 13 Feb. 2024, pengeluar utama sebatian kimia yang digunakan dalam aplikasi penamat permukaan, meraikan dengan bangganya perasmian fasilitinya di Nagoya, Jepun pada 1 Februari, dengan upacara memotong reben dan acara pelanggan. Pembukaan besar itu menyerlahkan komitmen organisasi untuk menyediakan sokongan dan perkhidmatan tempatan, yang disokong oleh sumber dan teknologi global. 

Orang yang hadir pada majlis memotong reben dari kiri ke kanan ialah: Tsunamichi Kito, Pengurus Perniagaan, Hui Hui Kiw, Naib Presiden, Asia, Richard Lynch, Naib Presiden Global Kanan, Matthew Cenzer, Pegawai Utama, Konsulat A.S. di Nagoya, Julian Bashore, Pengurus Besar.


Orang yang hadir pada majlis memotong reben dari kiri ke kanan ialah: Tsunamichi Kito, Pengurus Perniagaan, Hui Hui Kiw, Naib Presiden, Asia, Richard Lynch, Naib Presiden Global Kanan, Matthew Cenzer, Pegawai Utama, Konsulat A.S. di Nagoya, Julian Bashore, Pengurus Besar.

Majlis itu bermula dengan acara memotong reben untuk makmal, yang dianjurkan oleh wakil tempatan MacDermid Enthone dan pemimpin global. Matthew Cenzer, Pegawai Utama, Konsulat A.S. di Nagoya, hadir bersama-sama dengan pelanggan automotif dari seluruh Jepun. 

“Pembukaan fasiliti makmal kami di Nagoya merupakan bab baharu yang menarik bagi MacDermid Enthone dan rakan kongsi kami,” kata Hui Hui Kiw, Naib Presiden Asia, MacDermid Enthone. “Kehadiran tempatan kami membolehkan kami untuk menyediakan sokongan pelanggan yang unggul pada masa yang sama membawa keupayaan global kepada pelanggan di Jepun.”

Sepanjang hari itu pakar industri MacDermid Enthone menyampaikan pembentangan mengenai penyelesaian antikarat yang mampan, portfolio kromium trivalen yang menyeluruh, termasuk evolve™ dan evolve BOND™, dan teknologi nikel tanpa elektrolisis yang terkemuka dalam industri. Para peserta melawat makmal Nagoya dan mendapat pandangan tentang keupayaan pengilangan, pengujian dan rantaian bekalan global yang boleh disediakan oleh MacDermid Enthone kepada pengeluar peralatan asal (OEM) Jepun.

“Merupakan satu keistimewaan untuk menganjurkan acara ini di Nagoya dan berkongsi detik penting dalam sejarah kami dengan pelanggan dan rakan sekerja tempatan,” kata Richard Lynch, Naib Presiden Global Kanan, MacDermid Enthone. “Komitmen kami terhadap inovasi yang berfokuskan masa depan, digandingkan dengan fokus Jepun terhadap kemampanan, merupakan satu perkongsian yang akan membantu memacu industri automotif ke hadapan. Terima kasih kepada semua yang menyertai kami.”

Mengenai MacDermid Enthone Industrial Solutions:
Ditubuhkan pada tahun 1922, MacDermid Enthone Inc., yang beroperasi sebagai MacDermid Enthone Industrial Solutions, menjadi peneraju global, yang mengkhusus dalam pengilangan sebatian kimia yang memenuhi semua aspek aplikasi penamat permukaan. Portfolio produknya termasuk penyelesaian inovatif yang direka untuk memenuhi permintaan industri penamat permukaan dinamik yang berkembang dan keperluan pelanggan yang sentiasa berubah, dengan fokus yang kukuh terhadap teknologi mampan dan sokongan teknikal yang dipertingkat. MacDermid Enthone Industrial Solutions beroperasi sebagai unit perniagaan Element Solutions Inc (NYSE: ESI), syarikat kimia khusus yang pelbagai yang melayani spektrum industri yang luas dengan penyelesaian inovatif yang meningkatkan produk harian. Untuk maklumat lanjut, sila lawati MacDermidEnthone.com.

Hubungan Media
Eliza Garry

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.