(SeaPRwire) –   HONG KONG, Feb. 2, 2024 — Beauty Farm Medical and Health Industry Inc. (“Beauty Farm” atau “Syarikat”) (02373.HK), salah satu pembekal perkhidmatan kesihatan dan kecantikan terbesar di China, baru-baru ini mengeluarkan amaran keuntungan positif untuk tahun berakhir 31 Disember 2023.

Seperti yang didedahkan, Syarikat menjangkakan hasil sebanyak atau lebih daripada RMB2.12 bilion untuk tahun berakhir 31 Disember 2023, mewakili pertumbuhan besar melebihi 30% berbanding tahun penuh 2022. Berdasarkan penilaian awal kepada keputusan tidak diaudit, Beauty Farm menjangkakan keuntungan bersih diselaraskan sebanyak atau lebih daripada RMB240 juta untuk tahun berakhir 31 Disember 2023, menunjukkan peningkatan hebat melebihi 53% daripada tahun sebelumnya, dan meramalkan keuntungan bersih sebanyak atau lebih daripada RMB221 juta, menunjukkan lonjakan menakjubkan melebihi 100% berbanding tempoh yang sama pada tahun 2022.

Prestasi cemerlang Syarikat untuk tahun 2023 terutamanya disebabkan oleh faktor-faktor berikut:

  • Peningkatan lawatan pelanggan, dipacu oleh pengaruh jenama yang diperluaskan, produk dan perkhidmatan yang dipertingkatkan, dan keupayaan pemasaran dalam talian dan luar talian yang ditingkatkan
  • Pertumbuhan hasil yang kukuh disebabkan peningkatan bilangan ahli aktif
  • Peningkatan keuntungan bersih disebabkan peningkatan hasil dan kawalan kos dan perbelanjaan yang berkesan

Encik Li Yang, Pengarah Eksekutif dan Pengerusi Lembaga, berkomen: “Kami gembira mengumumkan keputusan kewangan awal yang luar biasa untuk tahun 2023. Prestasi cemerlang ini menunjukkan daya tangkas dan daya tahan model perniagaan kami walaupun dalam keadaan pasaran semasa. Dengan menggunakan model perniagaan inovatif kami, kami optimis strategi kami akan menyokong kami untuk terus memperluaskan pengaruh jenama dan rangkaian stor kami, meningkatkan pengalaman pelanggan, dan meningkatkan kecekapan organisasi. Ke depannya, Beauty Farm akan terus komited untuk menyediakan perkhidmatan kecantikan dan kesihatan berpusatkan pelanggan untuk melonjakkan pertumbuhan jangka panjang kami dan mencipta nilai bagi pemegang saham.”

Maklumat yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini hanyalah penilaian awal oleh Lembaga berdasarkan akaun pengurusan konsolidasi tidak diaudit Syarikat dan anak syarikatnya untuk tahun berakhir 31 Disember 2023, yang kini tersedia kepada Syarikat, dan tidak berdasarkan sebarang angka atau maklumat yang telah ditinjau atau disahkan oleh jawatankuasa audit Lembaga atau ditinjau atau diaudit oleh juruaudit Syarikat. Keputusan sebenar untuk tahun berakhir 31 Disember 2023 mungkin berbeza daripada yang didedahkan dalam kenyataan akhbar ini. Oleh itu, angka-angka di atas adalah untuk maklumat sahaja dan bukan untuk apa-apa tujuan lain.

Tentang Beauty Farm

Beauty Farm Medical and Health Industry Inc. ialah platform pengurusan kecantikan dan kesihatan terkemuka di China. Beauty Farm membangunkan model perniagaan unik dalam 30 tahun yang lalu, model kecantikan ganda, memenuhi keperluan kecantikan dan kesihatan pelanggan sepanjang kitaran hayat mereka. Kami menawarkan matriks perkhidmatan pelbagai, termasuk jenama kecantikan dan kesihatan Beauty Farm dan Palaispa, jenama perubatan estetik CellCare, dan perkhidmatan perubatan subkesihatan jenama Neology. Rangkaian stor negara kami mencapai lebih 100 bandar raya dengan lebih 400 stor dan melayani jutaan pelanggan kelas pertengahan hingga atas di bandar-bandar teratas di China.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat

Kenyataan ini mengandungi pernyataan masa depan dalam maksud Seksyen 21E Akta Pertukaran Sekuriti 1934, sebagaimana yang diubahsuai, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Amerika Syarikat 1995. Pernyataan masa depan ini termasuk, tanpa had, rancangan perniagaan dan pembangunan Syarikat serta gambaran perniagaan, yang boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “menganggarkan”, “bertujuan”, “menganggar”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “berpotensi”, “berterusan”, “adalah/mungkin” atau ungkapan lain yang serupa. Kenyataan sedemikian berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap prestasi dan keadaan pasaran semasa. Ia berkaitan dengan peristiwa yang melibatkan risiko yang diketahui atau tidak diketahui, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang sukar diramal dan banyak yang berada di luar kawalan Syarikat. Maklumat lanjut mengenai risiko, ketidakpastian atau faktor ini termasuk dalam penyataan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini sebarang pernyataan masa depan akibat maklumat baru, peristiwa akan datang atau lain-lain, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.