(SeaPRwire) –   JEDDAH, Arab Saudi, Nov. 20, 2023 — Great Place to Work® (GPTW) telah meletakkan Al-Dabbagh Group (ADG) sebagai salah satu daripada . 

 

 

Senarai ini memeringkatkan 25 organisasi global yang terkemuka, dipilih daripada organisasi yang menyertai proses tinjauan pekerja Great Place To Work, mewakili suara 14.8 juta pekerja di seluruh dunia. 25 Tempat Kerja Terbaik Dunia menonjol kerana mencipta pengalaman tempat kerja global yang luar biasa, hubungan kepercayaan yang tinggi, dan tempat kerja yang adil dan sama untuk semua. 

Berkomentar mengenai kedudukan, Hayfa Abuzabibah, Ketua Pegawai Omnipreneurship Kumpulan, Orang dan Budaya berkata: “Kami sangat bangga dan terhormat untuk disenaraikan dalam senarai ini. Ini adalah kesaksian kepada rakan sekerja kami, yang semuanya adalah sebab kami menerima pencapaian luar biasa ini: yang pertama untuk syarikat Saudi. Ekosistem tempatan kami, Omnipreneurship, dan orang kami yang hidup dengan nilai-nilainya setiap hari adalah sebab kami berada di senarai ini.”

Senarai ini sangat bersaing: Great Place To Work, pihak berkuasa global mengenai budaya tempat kerja, memilih senarai menggunakan analisis yang ketat dan maklum balas pekerja yang sulit. Syarikat-syarikat hanya akan dipertimbangkan jika mereka sudah menjadi organisasi Great Place To Work Terserta .

Great Place To Work adalah satu-satunya anugerah budaya syarikat di dunia yang memilih pemenang berdasarkan bagaimana pekerja diperlakukan dengan adil. Syarikat-syarikat dinilai berdasarkan keupayaan mereka untuk mencipta pengalaman pekerja yang hebat yang memotong merentasi bangsa, jantina, umur, status kecacatan, atau sebarang aspek identiti pekerja atau peranan pekerjaan.

“Menjadi majikan global membawa tanggungjawab yang besar kepada manusia dan planet,” kata Michael C. Bush, Ketua Pegawai Eksekutif Great Place To Work. “Syarikat-syarikat luar biasa ini memberi kesan yang besar, menyokong orang mereka, dan berjuang untuk masyarakat yang lebih adil, selamat dan sihat di seluruh dunia. Apabila anda memberdayakan orang untuk bekerja dengan tujuan, mereka membalas anda dengan inovasi dan prestasi – dan membantu mencipta dunia yang lebih baik untuk kita semua.”

Sebelum ini tahun ini, ADG menduduki tempat pertama dalam senarai syarikat besar GPTW di Arab Saudi, dan tempat ketiga dalam senarai syarikat besar GPTW di Emiriah Arab Bersatu dan Bahrain.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)