(SeaPRwire) –   CHICAGO, 3 Februari 2024 — KEENON Robotics gembira mengumumkan pengiktirafan DINERBOT T9 Pro, robot penghantaran autonomi, dipuji dengan anugerah GOOD DESIGN 2023 yang dihormati oleh Muzium Senibina dan Rekaan Chicago Athenaeum.

KEENON DINERBOT T9 Pro Receives 2023 GOOD DESIGN® Award by The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design
KEENON DINERBOT T9 Pro Receives 2023 GOOD DESIGN® Award by The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design

Robot perkhidmatan terkini ini mengubah pengalaman makan dengan menjemput para pelanggan untuk terlibat secara aktif dengan makanan mereka melalui pengambilan sendiri, menghapuskan keperluan untuk berdiri atau melakukan langkah tambahan, meningkatkan kemudahan dan kecekapan pengguna secara signifikan. Apabila tiba di meja, ia mengatur pengalaman perkhidmatan diri sendiri yang licin melalui paparan skrin besar, arahan suara mesra dan pencahayaan terpadu. Dengan pengenalan scen yang ditingkatkan, pergerakan lancar, interaksi manusia-robot dan pengoptimuman data, T9 Pro merupakan lambang keeleganan sambil membuka jalan untuk automatisasi pintar.

Dicipta dengan perhatian metikulasi, DINERBOT T9 Pro menggabungkan estetika dan kepraktikan dengan licin. Reka bentuk kontemporari dan kemasnya menggabungkan kesederhanaan dan inovasi, membawa penampilan yang menarik secara visual yang seimbang menghormati gaya dan kemajuan teknologi, menetapkan piawaian unik dalam robotik pintar.

Pengiktirafan KEENON Robotics dengan Anugerah GOOD DESIGN 2023, bersama reka bentuk cemerlang, mengesahkan komitmennya untuk mencipta robot yang secara halus disatukan ke dalam dan meningkatkan pelbagai aspek kehidupan seharian. Pengiktirafan berprestij ini tidak sahaja mengakui usaha reka bentuk cemerlang tetapi juga memperkukuhkan misinya untuk mencipta teknologi yang selaras dengan keperluan manusia, memberikan sumbangan ke akan masa depan yang lebih mudah capai dan cekap.. Operasi terangkum DINERBOT T9 Pro untuk restoran dan pengalaman makan yang dipertingkatkan untuk pelanggan menunjukkan kepraktikannya dan keperluannya dalam memajukan robotik perkhidmatan.

Untuk maklumat dan pertanyaan media tambahan, sila hubungi atau lawati  

Tentang KEENON Robotics

Pemimpin global dalam robot perkhidmatan komersial dan penyelesaian, KEENON Robotics berada di garis hadapan pasaran robot perkhidmatan maju sejak 2010. Dengan memanfaatkan teknologi terkini dalam robotik dan pembuatan awan, syarikat ini dipercayai oleh perniagaan di seluruh dunia. KEENON Robotics komited untuk mencipta nilai, memupuk inovasi dan memberikan sumbangan kepada pertumbuhan industri di pelbagai sektor.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.