(SeaPRwire) –   Lebih Besar, Lebih Berani, dan Lebih Gemuk – Creeper Phatty telah tiba

HERZOGENAURACH, Germany, Nov. 20, 2023 — Kripan ikonik Rihanna akhirnya kembali. Tetapi kali ini, ia lebih besar, lebih berani dan lebih gemuk daripada sebelumnya. Diimaginasikan, direka dan dinamakan oleh Rihanna, Creeper Phatty mengambil klasik Creeper ke tahap ekstrim dengan reka bentuk yang sangat besar, sol karet tumpuk dan warna yang mencolok. Variasi baru Creeper FENTY x PUMA ini tersedia dalam tiga warna untuk semua umur dan jantina, acara keluarga penuh.

Rihanna's Creeper is Back

Rihanna’s Creeper is Back

Phatty mewakili kepercayaan diri yang lebih, gaya yang lebih dan segalanya yang lebih. Visi Rihanna adalah untuk membawa kembali Creeper tetapi dengan cara yang berani dan relevan secara budaya. Creeper asal dilancarkan pada September 2015, versi berplatfom Suede ikonik PUMA. Siluet ini dinamakan Shoe of the Year oleh Footwear News pada 2016 dan tidak hanya mengubah budaya kasut sukan tetapi menyedarkan impak jenama dan kepentingan PUMA sepanjang dekad yang lalu.

Crepper Phatty dilapisi dengan kulit, dengan bentuk berisi dan terdebos, logo Fenty terdebos di lidah, tali kasut dengan penutup emas, dan sol karet tumpuk. Pengeluaran ini menawarkan tiga warna yang berbeza – klasik hitam dan putih, biru dan hijau yang sangat terang, dan ungu dan merah ceri. 

“Kami mengambil Creeper asal kami dan membuatnya lebih besar dan lebih hebat,” kata Rihanna. “Apabila mereka Creeper Phatty kami mahu mereka cipta semula Creeper asal yang dicintai oleh ramai. Ia siluet klasik yang telah hilang, jadi kembalinya perlu lebih besar.” 

Sebagai Pengarah Kreatif, kempen FENTY x PUMA kedua Rihanna – dirakam oleh Philippa Price yang sebelum ini telah merakam untuk kedua-dua Rihanna dan PUMA – menjelajahi perbezaan antara seorang pengintip dan sikap gemuk menekankan unsur-unsur yang sangat besar dan terang kasut.

“Creeper asal menukar permainan untuk kami,” kata Maria Valdes, Ketua Pegawai Produk PUMA. “Kami tahu masa untuk membawanya kembali. Kasut ini mempunyai tarikan universal dan kami telah melihat semangat pengguna yang luar biasa untuk siluet itu kembali. Kami bersemangat untuk tidak sahaja dapat membina siluet yang sedia ada dengan Creeper Phatty tetapi juga mengembangkan penawaran kami kepada keluarga sepenuhnya.” 

FENTY x PUMA Creeper Phatty akan tersedia di seluruh dunia pada dan pengedar global termasuk Foot Locker bermula 30 November 2023 pada 10am EST.

Gambar: .

PUMA

PUMA adalah salah satu jenama sukan terkemuka di dunia, mereka bentuk, membangun, menjual dan memasarkan kasut, pakaian dan aksesori. Selama 75 tahun, PUMA terus mendorong sukan dan budaya dengan mencipta produk pantas untuk atlet terpantas di dunia. PUMA menawarkan produk gaya hidup berprestasi dan berasaskan sukan dalam kategori seperti Bola Sepak, Larian dan Latihan, Bola Keranjang, Golf, dan Sukan Mekanik. Ia bekerjasama dengan pereka dan jenama ternama untuk membawa pengaruh sukan ke dalam budaya jalanan dan fesyen. Kumpulan PUMA memiliki jenama PUMA, Cobra Golf dan stichd. Syarikat itu mengedarkan produknya di lebih daripada 120 negara, mempunyai kira-kira 20,000 pekerja di seluruh dunia, dan beribu pejabat di Herzogenaurach/Jerman.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)