(SeaPRwire) –   NEW YORK, Nov. 21, 2023 — Dalam satu langkah yang dijangka mendefinisikan semula pengangkutan, Oraimo, sebuah nama terkemuka dalam industri basikal elektrik, telah mengumumkan jualan Hari Jumaat Hitam yang luar biasa, menggariskan ciri-ciri maju basikal gunung elektrik 26″ mereka Monster 100.

Membebaskan raksasa: Basikal Gunung Elektrik Oraimo 26″ Monster 100

Monster 100 mempamerkan enjin kuasa BAFANG 350W dengan keluaran puncak 500W, membolehkan penunggang mencapai kelajuan sehingga 20 batu sejam. Bateri litium kapasiti besar 468Wh memberikan daya tahan yang sangat lama, meliputi 28-35 batu dalam mod elektrik penuh dan 28-45 batu yang menakjubkan dalam mod sokongan pedal sahaja (PAS). Ini menangani kebimbangan biasa tentang had batasan jarak dalam basikal elektrik, memberikan penunggang kebebasan untuk menjelajah tanpa risau mengecas kerap.

Memfokuskan kepada peningkatan praktikal, bateri 36V boleh tanggal Monster 100 Oraimo memastikan pengecasan dalaman yang mudah, mengambil masa hanya 3 jam untuk mengecas sepenuhnya dengan pengecas pantas 4A.

Direka untuk kepelbagaian, Monster 100 mempunyai Fork Penyerapan Hadapan, membolehkannya sesuai untuk laluan, kerikil, jalan raya bandar dan jalan luar bandar, memastikan penunggangan yang selesa dan dikawal. Dengan gear Shimano 21 kelajuan, basikal elektrik ini dengan mudah menakluk bukit dan jalan berlubang. Kerusi boleh laras, dikawal oleh butang pengembangan dan pengekalan, menawarkan keserasian dan ergonomi peribadi untuk setiap perjalanan. Basikal Gunung Elektrik 26″ Monster 100 Oraimo kini tersedia pada tawaran yang tidak dapat dikalahkan sebanyak RM1,849.99 dengan penghantaran percuma, turun dari harga senarai RM2,299.99.

Barisan Hari Jumaat Hitam Oraimo

oraimo Electric Bicycle
oraimo Electric Bicycle

Selain Monster 100, Oraimo menyajikan pemilihan basikal elektrik yang menggiurkan, setiap satu menyasarkan keutamaan dan gaya hidup yang berbeza:

: Asalnya RM2,299.99, kini tersedia untuk RM1,849.99 dengan kod “AMUYWVSA” di .

: Asalnya RM2,499.99, kini tersedia untuk RM1,949.49 dengan kod “oraimoBFCM” di .

: Asalnya RM2,799.99, kini tersedia untuk RM2,149.68 dengan kod “AMUYWVSA” di .

: Asalnya RM3,999.99, kini tersedia untuk RM3,249.65 dengan kod “AMUYWVSA” di .

Semua basikal oraimo datang dengan waranti standard setahun tambah dengan sokongan seumur hidup di laman web rasmi.

Penawaran Hari Jumaat Hitam bagi basikal elektrik Oraimo tidak sahaja menarik untuk harganya yang bersaing tetapi juga untuk ciri-ciri praktikal dan berfikiran yang digabungkan ke dalam setiap model. Penumpang yang mencari mod pengangkutan yang cekap, selesa dan mampan digalakkan menjelajahi tawaran Oraimo.

Untuk maklumat lanjut mengenai penawaran Hari Jumaat Hitam Oraimo dan untuk menjamin basikal elektrik anda pada harga yang tidak dapat dikalahkan ini, lawati . Ingat untuk gunakan kod “AMUYWVSA” sebelum 27 November, 23:59 PDT.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:
 

Nota: Harga yang disebutkan adalah pada tarikh penerbitan dan tertakluk kepada perubahan. Penawaran Hari Jumaat Hitam sah sehingga 11:59 malam PDT pada 27 November 2023.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)