• Solusi ini membolehkan organisasi dengan kebolehlihatan telinga ke telinga yang tidak berbelah bagi pengguna akhir dan kawalan terhadap infrastruktur rangkaian mereka.

(SeaPRwire) –   SYDNEY, Jan. 31, 2024 — IR (ASX: IRI), pembekal utama pengurusan prestasi global dan analisis untuk Perhubungan Seragam dan Kolaborasi (UC & C), hari ini melancarkan RemoteInsight untuk menyediakan organisasi dengan tahap pemahaman yang lebih mendalam tentang isu prestasi yang dihadapi oleh pengguna jarak jauh mereka dalam landskap hibrid yang berkembang.

Bekerja jarak jauh atau hibrid terus menjadi norma bagi banyak organisasi di seluruh dunia. Untuk menyokong ini, syarikat berinvestasi banyak dalam infrastruktur kerja jarak jauh dan alat kolaborasi untuk memastikan pengalaman pekerja jarak jauh yang optimum. Walau bagaimanapun, banyak organisasi mendapati ia mencabar untuk mendapatkan tahap pemahaman yang mereka perlukan untuk menyelesaikan isu prestasi bagi pengguna di luar pejabat korporat.

RemoteInsight adalah penyelesaian pengurusan pengalaman digital yang memberikan kebolehlihatan hujung ke hujung sebenar bagi lokasi jarak jauh. Ia memberdayakan organisasi untuk menangani isu prestasi dan mencipta pengalaman pekerja dan pelanggan yang hebat.

“Pertumbuhan berterusan dalam kerja jarak jauh dan hibrid memerlukan sambungan yang licin untuk berjaya. Menurut Gartner[1], 39% pekerja pengetahuan global akan bekerja hibrid menjelang akhir 2023, naik dari 37% pada 2022. Banyak penyelesaian pengurusan pengalaman boleh mengesan sama ada terdapat masalah, tetapi bukan apa masalah itu, mengapa ia berlaku atau bagaimana untuk memperbetulkannya. Inilah di mana RemoteInsight datang, ” kata John Ruthven, CEO dan Pengarah Urusan, IR.

“RemoteInsight adalah komitmen kami untuk menyediakan perniagaan dengan alat untuk maju dalam zaman digital ini. Produk ini dirancang untuk membolehkan organisasi mengekalkan prestasi puncak rangkaian mereka tanpa melanggar privasi atau keselamatan pengguna. Kami mahu memastikan pengalaman pengguna dan produktiviti yang optimum tidak kira di mana pengguna berada, setiap masa dan setiap kali.”

RemoteInsight adalah penyelesaian pengurusan pengalaman digital yang paling menyeluruh di pasaran. Ia boleh memberikan pemahaman tentang 22 metrik prestasi kritikal, termasuk prestasi komputer pengguna jarak jauh, prestasi ISP, rangkaian rumah, firewall dan lebih banyak lagi.

Tersedia sebagai sebahagian daripada sukatan penyelesaian Collaborate, RemoteInsight akan memberdayakan pusat perhubungan, syarikat perubatan dan perubatan jarak jauh serta organisasi perniagaan dengan pekerja jarak jauh untuk mempunyai interaksi yang tidak berbelah bagi dan penyelesaian segera untuk sebarang isu semasa panggilan.

Untuk maklumat lanjut, lawati

[1]

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.