(SeaPRwire) –   Bersama-sama mereka akan memanfaatkan teknologi Kecerdasan Buatan (AI) terkini untuk Otomatisasi Sokongan Tahap Berikutnya dengan integrasi AI yang licin AI untuk mendefinisikan kecekapan Perkhidmatan dan Pengalaman Pelanggan.   

SINGAPURA, 2 Feb 2024 —  sebuah pemimpin terkemuka dalam perkhidmatan transformasi digital berasaskan AI canggih, bangga mengumumkan bahawa mereka dipilih sebagai rakan teknologi strategik oleh sebuah jenama terkemuka dan berwibawa berpusat di Singapura yang mengkhusus dalam penyelesaian kewangan inovatif.

, platform mereka yang meletakkan batu asas, membebaskan pengguna daripada batasan mata wang asing tradisional, menawarkan pasaran pertukaran wang pertama di dunia di mana kadar terbaik dan dompet maya bertemu. Ia membolehkan pelanggan untuk dengan mudah membeli dan menyimpan lebih daripada 40 mata wang dengan kawalan luar biasa.

Menubuhkan kedudukan terkenal dalam industri kewangan, IBV baru-baru ini menghadapi peningkatan ketara dalam asas pelanggannya, memperkenalkan cabaran baharu kepada perniagaan. Apabila asas pelanggannya berkembang dengan pesat disebabkan model perniagaannya yang unik, IBV menghadapi peningkatan pertanyaan sokongan pelanggan, menekan pasukan sokongan sedia ada. Walaupun menggunakan pasukan khusus berusaha untuk mengekalkan piawaian perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, isu berat bebanan pertanyaan menekan pasukan sokongan kepada batasan mereka.

AI Labs, dikuasakan oleh HokuApps menawarkan penyertaan GPT lanjut maju, pengintegrasian LLM dan perundingan AI. IBV bekerjasama dengan AI Labs, untuk mengintegrasikan secara licin API Terbuka AI, diiktiraf secara meluas sebagai ChatGPT, ke dalam ZohoDesk, dengan itu merevolusikan otomatisasi sokongan pelanggan mereka. Inisiatif strategik ini bertujuan untuk meningkatkan produktiviti dengan mengotomatiskan respon, menyarankan respon bersiap cetak, dan melaksanakan fungsi dan aliran kerja maju. IBV akan memanfaatkan platform berasaskan AI HokuApps untuk segera menawarkan penyelesaian komprehensif, berkhidmat sendiri untuk kebimbangan biasa pengguna mereka, mencari pemahaman halus tentang cabaran individu pengguna.

“Bekerjasama dengan AI Labs dikuasakan oleh HokuApps menandakan bab baru yang menggembirakan untuk kami. Integrasi AI akan membolehkan kami mengoptimumkan aliran kerja kami, melaksanakan sumber dengan lebih berkesan, dan melantik tenaga kerja di mana diperlukan. Ini memastikan kami memaksimakan produktiviti, meminimumkan masa tidak aktif, dan memberikan sokongan cemerlang kepada pelanggan kami,” kata Suresh Parthasarathy, Ketua Pegawai Eksekutif di IBV.

“Kami bersemangat bekerjasama dengan iChange untuk merevolusikan rangka kerja sokongan pelanggan mereka. Kami percaya bahawa penyelesaian berasaskan AI kami akan mengotomatiskan dan mengoptimumkan operasi perkhidmatan pelanggan iChange, mengurangkan kos, meningkatkan interaksi pengguna dan memudahkan pengalaman yang lebih peribadi untuk pelanggan berharga mereka,” kata Arif Gafar, Pengarah Penjualan di AI Labs Dikuasakan oleh HokuApps.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.