(SeaPRwire) –   Jenama TV di kedudukan 5 dunia teratas sahaja bertahan peningkatan sepanjang 6 tahun lepas
Menikmati peningkatan pesat dalam pasaran Amerika Utara dan Eropah

QINGDAO, China, 1 Feb, 2024 — Syarikat perkakas rumah global, Hisense mengekalkan kedudukan No. 2 globalnya untuk penghantaran TV pada tahun 2023, mencapai jumlah penghantaran 25.9 juta untuk tahun 2023 dalam pasaran global menurut ‘Laporan Bulanan 2023 Jumlah Penghantaran TV Global untuk Jenama TV’ dari institut penyelidikan pasaran utama AVC Revo. Hisense telah menjadi satu-satunya jenama yang kekal berkembang sepanjang enam tahun lalu di antara 5 jenama TV teratas dunia.

Hisense kini sedang mengembangkan strategi globalisasi dan mengoptimumkan jejak globalnya dalam mengoperasikan 34 taman perindustrian, 25 pusat P&D dan 66 syarikat luar negara. Sepanjang tahun lalu, penghantaran pasaran luar negara Hisense meningkat sebanyak 12.2% dan memperlihatkan pecutan penghantaran ke pasaran Amerika Utara dan Eropah, mencapai peningkatan “dua digit”.


Pada awal Januari, Hisense mengambil bahagian di CES 2024 dengan produk teknologi utama, termasuk ULED X TV dan Laser TV, dengan syarikat itu memenangi lebih 30 anugerah bagi inovasi dan prestasi cemerlang untuk produknya.

2024 adalah tahun sukan, dan sebagai penaja rasmi EURO 2024 jenama itu akanmelancarkan produk TV canggih selanjutnya untuk memberikan pengguna pengalaman permainan dan tontonan yang mengasyikkan dan akan berusaha memperdalam hubungan antara kejohanan dan peminat bola sepak melalui strategi pasaran sukan inovatifnya.

Tentang Hisense

Hisense ialah sebuah jenama peralatan rumah dan elektronik pengguna global terkemuka. Perniagaan Hisense merangkumi produk multimedia (dengan fokus kepada TV Pintar), peralatan rumah dan maklumat intelligen IT. Baru-baru ini, Hisense berkembang pesat dan kini beroperasi di lebih 160 negara.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.