(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, 1 Februari 2024 — Hikvision telah memperkenalkan produk kawalan akses profesional generasi kedua. Produk dan kefungsian baharu ini menunjukkan satu lonjakan signifikan dalam pengurusan akses dan merangkumi inovasi untuk pengurusan web, pengesahan fleksibel, aplikasi akses profesional serta penyelesaian keselamatan bergabungan & sepadu.

 
Hikvision 2nd Generation Access Control Launch Event

 

Hikvision unveils the 2nd generation professional access control
Hikvision unveils the 2nd generation professional access control

Pelancaran, yang berlangsung semasa acara dalam talian global bulan lalu, menampilkan pasukan produk kawalan akses Hikvision yang menguraikan tentang trend kawalan akses terkini serta inovasi Hikvision dalam bidang tersebut.

“Sepanjang dekad yang lalu, Hikvision tetap teguh dalam memacu industri ini ke hadapan dan merintis inovasi berlandaskan pembaharuan dalam bidang kawalan akses profesional,” kata Wayne Wu, Pengarah Produk Interkom Akses dan Video di Hikvision. “Produk kawalan akses profesional generasi kedua menggabungkan teknologi seperti pengurusan web, mengemas kini seluruh pengalaman pengurusan akses untuk pengguna.

Kelebihan utama produk kawalan akses generasi kedua

Dengan tumpuan untuk menyediakan pengurusan akses yang lancar dan cekap, produk kawalan akses profesional generasi kedua Hikvision merangkumi pelbagai ciri dan kefungsian yang berkuasa. Ini termasuk:

 • Pengurusan web yang mudah
  Produk baharu menyokong konfigurasi dan pengoperasian sistem kawalan akses yang lancar melalui antara muka pengurusan web yang mesra pengguna yang boleh diuruskan sama ada melalui PC atau peranti mudah alih dalam AP mode.
 • Pilihan pengesahan yang fleksibel
  Pengguna kini boleh memilih daripada pelbagai kaedah pengesahan termasuk kad tradisional, pengesahan, cap jari, dan kod PIN, kepada teknologi pemeriksaan identiti mudah alih yang lebih moden termasuk Bluetooth, NFC, dan kod QR.
 • Aplikasi akses profesional
  Produk generasi kedua menyediakan strategi akses canggih untuk meningkatkan keselamatan dan memperhalusi kawalan akses berdasarkan keperluan spesifik. Strategi ini termasuk penguncian berbilang pintu, anti-passback, First Person In, dan pengesahan berbilang faktor. Wiegand & OSDP V2.X yang disesuaikan juga menyumbang kepada sistem kawalan akses yang mantap dan cekap.
 • Penyelesaian keselamatan bergabungan dan sepadu
  Penyelesaian kawalan akses Hikvision melangkaui sekadar pengurusan kawalan akses. Ia bersepadu lancar dengan keselamatan video, interkom video, dan sistem penggera Hikvision, menyediakan penyelesaian keselamatan bersepadu.

Produk utama penyelesaian kawalan akses profesional generasi kedua Hikvision

 • DS-K2700X series access controller: kawalan profesional, pengurusan fleksibel 

–  Aplikasi berkapasiti tinggi dengan sehingga 100,000 pengguna, 200,000 kad, dan 600,000 peristiwa

–  Pilihan pemasangan fleksibel, sokongan bateri sandaran, dan Power over Ethernet (PoE) power supply

–  Keupayaan RS-485 cascading mengurus sehingga 128 pintu dengan 62 modul akses atau 68 pintu dengan 32 modul akses untuk pelindungan berlebihan

–  Pengurusan mudah dengan pengurusan web, Wizard langkah demi langkah, dan pilihan antara HikCentral (untuk penggunaan di premis) atau Hik-Connect 6.0 (untuk penggunaan berasaskan awan)

 • DS-K1109 series reader: teknologi akses mudah alih terbenam

–  Digunakan bersama dengan pengawal K27

–  Menyokong teknologi akses mudah alih seperti NFC, kod QR, dan Bluetooth

 • DS-K1T805 & 502 series vandal-proof access control terminals: keselamatan bersepadu dengan pelindungan mantap

Siri DS-K1T502:

–  Pelindungan unggul dengan penarafan IP65 & IK09

–  Pembinaan aloi zink kukuh

–  Pilihan pengesahan yang fleksibel: kad, kod PIN, cap jari, kelayakan mudah alih

–  Pengurusan kawalan akses, interkom video, dan keselamatan video serba lengkap

Siri DS-K1T805:

–  Akses luar yang boleh dipercayai dengan penarafan IP65 & IK08

–  Bahan aloi aluminium yang tahan lama

–  Pilihan pengesahan yang fleksibel: kad, kod PIN, cap jari, kelayakan mudah alih

–  Reka bentuk yang ramping untuk ruang yang terhad tanpa menjejaskan prestasi atau kefungsian

Ketahui lebih lanjut

Semua terminal kawalan akses profesional generasi kedua Hikvision tersedia untuk dipesan sekarang. Untuk mendapatkan informasi lebih lanjut tentang penyelesaian dan produk kawalan akses profesional generasi kedua Hikvision, sila , atau . Sila secara alternatif.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.