(SeaPRwire) –   SINGAPURA dan KUALA LUMPUR, Malaysia, 6 Feb. 2024 — , penyedia data korporat yang terkemuka di Singapura, hari ini mengumumkan bahawa set data S&P Global Market Intelligence Business Relationships kini boleh diakses pada platform visualisasi rangkaian yang memenangi anugerah, Handshakes APP, untuk membantu perniagaan memahami seluruh ekosistem hubungan komersial rasmi bagi pengurusan risiko yang dipertingkatkan.

Merangkumi lebih 780,000 entiti global, set data Business Relationships mengenal pasti hubungan bagi jenis hubungan utama syarikat seperti pembekal, pengedar, penerima francais, pemberi sewa, pemegang lesen, pemiutang, kolaborator, konsultan dan yang lain dalam kalangan rangkaian pemegang sahamnya. Liputannya termasuk lebih 2.75 juta hubungan komersial di negara dan wilayah sumber utama seperti Amerika Syarikat, United Kingdom, China, Asia dan banyak lagi.

Selain memvisualisasikan hubungan perniagaan pada peta jejari dan saling hubungan pada APP Handshakes, nilai terbaik untuk profesional dalam risiko dan pematuhan terletak pada keupayaan untuk menyelami secara mendalam rangkaian komprehensif hubungan perniagaan merentas pelbagai set data, termasuk data Pendaftaran Korporat Singapura dan Malaysia dan data Pasaran Modal, sekilas pandang, menerusi ciri OneWorld pada platform. Ini membenarkan pengguna mempunyai visibiliti penuh portfolio sasaran mereka ke hulu dan hiliran, menawarkan pandangan yang lebih luas ke arah peluang perniagaan yang berpotensi atau membolehkan kawalan dan pengurusan risiko yang lebih tinggi. Satu ciri jelas lain APP Handshakes ialah keupayaannya untuk menandakan entiti yang menghadapi tindakan kawal selia, penguatkuasaan dan disiplin yang membolehkan pengguna memuat turun laporan senarai RED tertentu syarikat sedemikian untuk pemeriksaan siasatan menyeluruh.

Kerjasama dengan S&P Global Market Intelligence merupakan peristiwa penting bagi Handshakes dalam misi kami untuk membantu syarikat menjalankan perniagaan dengan selamat. Penyertaan set data Business Relationships mereka memperluaskan liputan kami di luar Asia Tenggara untuk membantu klien kami yang bernilai memperolehi lebih banyak pandangan pada peringkat global,” kata , Ketua Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Produk di Handshakes.

Set data S&P Global Market Intelligence Business Relationships tersedia pada produk APP Handshakes, Handshakes XPERT dan Handshakes FUSE. Untuk maklumat lanjut atau permintaan untuk percubaan percuma, layari .

Tentang Handshakes

Handshakes ialah syarikat teknologi yang memenangi anugerah yang dipercayai oleh pengawal selia dan IF di seluruh dunia. Produk utama Handshakes, APP Handshakes, mengkhusus dalam penyelesaian kecerdasan korporat yang menyediakan akses masa nyata profesional dalam peranan Risiko dan Pematuhan kepada data Pendaftaran Korporat rasmi, Pasaran Modal dan Litigasi. Dikombinasikan dengan teknologi pemetaan rangkaian visual proprietarinya, Handshakes membantu organisasi mengurangkan risiko perniagaan dan membuat keputusan yang lebih selamat.

Lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.