(SeaPRwire) –   bandar raya SALT LAKE CITY, 1 Februari 2024 — Baru-baru ini, USANA Malaysia dan Singapura dianugerahkan gelaran Jenama No. 1 Teratas untuk Suplemen Probiotik di Malaysia dan Singapura apabila digabungkan oleh Euromonitor International. Anugerah eksklusif ini berdasarkan penyelidikan pasaran Euromonitor terhadap USANA.

Jenama No. 1 Teratas USANA Malaysia dan Singapura untuk Suplemen Probiotik apabila Digabungkan


Jenama No. 1 Teratas USANA Malaysia dan Singapura untuk Suplemen Probiotik apabila Digabungkan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai USANA, lawati .

“Menerima pengiktirafan ini daripada Euromonitor merupakan satu pencapaian yang luar biasa,” kata Sabrina Khoo, pengurus besar USANA Malaysia. “Kami berusaha untuk mencipta produk berkualiti tinggi, dan ini mengesahkan kerja keras kami.”

Euromonitor International ialah penyedia terkemuka dunia bagi risikan perniagaan global, analisis pasaran dan pandangan pengguna. Mereka menggabungkan kepakaran global bersama pandangan tempatan daripada para penganalisis di seluruh dunia untuk membantu pelanggan meramalkan trend industri, ekonomi dan pengguna untuk mengetuai perubahan yang mendadak.

“Pencapaian ini adalah milik semua orang—pekerja, pengedar dan pelanggan kami,” kata Yee Pei Lee, pengurus besar USANA Singapura. “Anda menjadikan pencapaian ini mungkin, dan atas nama USANA, kami mengucapkan terima kasih atas sokongan berterusan anda. Kami akan terus berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam apa jua yang kami lakukan.”

Suplemen Probiotik USANA membantu membawa keseimbangan ke perut dengan campuran bakteria yang baik. Ia membantu menyokong kesihatan pencernaan anda dan hadir dalam bungkusan stik yang mudah dibawa.

Mengenai USANA
USANA (NYSE: USNA) berbangga dalam menyediakan produk nutrisi berkualiti tinggi kepada pengguna di seluruh dunia. Daripada suplemennya yang memenangi anugerah hingga rangkaian penjagaan kulit dan Pemakanan Aktif Celavive yang inovatif, USANA telah membuktikan selama lebih daripada 30 tahun mengapa ia adalah syarikat yang boleh anda percayai. Bagaimana kalau mencuba kami? Beli di  atau ketahui lebih lanjut di .

Dakwaan: USANA ialah jenama No. 1 untuk Suplemen Probiotik di Malaysia dan Singapura apabila digabungkan
Nota kaki: “Sumber Euromonitor International Limited; Vitamin dan Suplemen Diet; % perkongsian nilai runcit, data 2023. CH2024ed.”

Hubungan Media: Amy Haran
Naib Presiden Eksekutif Komunikasi
(801) 954-7641

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.