(SeaPRwire) –   WENZHOU, China, Nov. 21, 2023 — Erayak Power Solution Group Inc. (“Erayak” atau “Syarikat”) (Nasdaq: RAYA), pengeluar, pereka dan eksporter utama produk berkualiti tinggi dalam industri bekalan kuasa, mengumumkan hari ini bahawa pada November 15, 2023, Syarikat menerima satu surat daripada Nasdaq Listing Qualifications, menunjukkan bahawa Syarikat tidak mematuhi keperluan harga tawaran minimum untuk kekal disenaraikan yang ditetapkan dalam Peraturan Pencatatan 5550(a)(2), yang memerlukan sekuriti disenaraikan untuk mengekalkan harga tawaran minimum $1.00 setiap saham.

Menurut Nasdaq Listing Rule 5810(c)(3)(A), Syarikat telah diberi tempoh pematuhan 180 hari kalendar, atau sehingga 13 Mei 2024, untuk memulihkan pematuhan dengan keperluan harga tawaran minimum. Sekiranya pada bila-bila masa semasa tempoh 180 hari tersebut, harga tawaran penutup saham Syarikat adalah sekurang-kurangnya $1 untuk tempoh minimum 10 hari perniagaan berturut-turut, Nasdaq akan memberikan Syarikat pengesahan bertulis tentang pematuhan.

Sekiranya Syarikat tidak memulihkan pematuhan semasa tempoh 180 hari tersebut, Syarikat mungkin layak untuk tempoh tambahan 180 hari kalendar, dengan syarat Syarikat memenuhi keperluan senaraian awal Nasdaq kecuali Peraturan Pencatatan Nasdaq 5550(a)(2), dan memberikan notis bertulis tentang niatnya untuk menyembuhkan ketidakpatuhan ini semasa tempoh pematuhan kedua, dengan melaksanakan pecahan saham, jika perlu.

Mengenai Erayak Power Solution Group Inc.

Erayak mengkhususkan dalam pembuatan, penyelidikan dan pembangunan, serta jualan runcit dan borong produk penyelesaian kuasa. Portfolio produk Erayak termasuk penyulih fasa gelombang sinus dan luar grid, penjana diesel dan bateri serta pengecas pintar, dan produk direka khas. Produk kami digunakan terutamanya dalam kenderaan pertanian dan perindustrian, kenderaan rekreasi, peralatan elektrik, dan produk hidupan luar. Matlamat kami adalah menjadi jenama penyelesaian kuasa terunggul untuk semua keperluan anda bergerak dan hidup luar. Untuk maklumat lanjut, lawati: 

Kenyataan Selamat

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif. Selain itu, dari semasa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami asaskan kenyataan prospektif ini berdasarkan jangkaan dan ramalan tentang peristiwa masa depan yang kami perolehi daripada maklumat yang kini tersedia bagi kami. Kenyataan prospektif sedemikian berkaitan dengan peristiwa masa depan atau prestasi kami, termasuk: prestasi kewangan dan ramalan kami; pertumbuhan hasil dan pendapatan kami; dan prospek dan peluang perniagaan kami. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif melalui yang bukan bersejarah sifatnya, terutamanya yang menggunakan istilah “mungkin”, “harus”, “dijangka”, “membayangkan”, “menganggarkan”, “percaya”, “dirancang”, “diramalkan”, “berpotensi”, atau “harapan” atau negatif istilah-istilah ini atau serupa. Dalam menilai kenyataan prospektif ini, anda perlu mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk: keupayaan kami untuk menukar arah Syarikat; keupayaan kami untuk mengikuti teknologi baharu dan keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran persaingan perniagaan kami. Dan faktor-faktor lain mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif hanyalah ramalan. Peristiwa prospektif masa depan yang dibincangkan dalam kenyataan akhbar ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami, mungkin tidak berlaku, dan peristiwa sebenar dan keputusan mungkin berbeza secara material dan tertakluk kepada risiko, ketidakpastian, dan anggapan tentang kami. Kami tidak berkewajipan untuk secara awam mengemas kini atau mengubahsuai mana-mana kenyataan prospektif, sama ada disebabkan ketidakpastian dan anggapan, peristiwa prospektif masa depan yang dibincangkan dalam kenyataan akhbar ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)