(SeaPRwire) –   HYDERABAD, India, Feb. 13, 2024 — Cyient, sebuah syarikat Intelligent Engineering dan Teknologi Solusi global, telah mengumumkan bahawa ia telah diletakkan sebagai pemimpin dan “pemain ketara” untuk keseluruhan ER&D di Amerika Utara dan Eropah oleh Zinnov Zones untuk Perkhidmatan ER&D. Cyient telah dikenali untuk inovasi dan pembangunan penyelesaian dalam pelbagai industri, meliputi Penerbangan Angkasa, Automotif, Semikonduktor, dan Telekesihatan, antara lain.

Pengiktirafan Cyient dalam penilaian Zinnov Zones 2023 adalah bukti kepada keupayaan luar biasa syarikat, kepakaran industri, dan pendekatan inovatif untuk menyelesaikan cabaran kejuruteraan yang kompleks. Tahun ini, kami mencapai kemajuan cemerlang dalam 14 daripada 16 Zinnov Zones – Kejuruteraan Digital, Industri 4.0, Penerbangan Angkasa, Automotif, Semikonduktor, Telekomunikasi, Perindustrian, Hyperscalers, Telekesihatan, Kejuruteraan Platform Perisian, Kejuruteraan Data dan AI, Kejuruteraan Pengalaman, dan EV.

Cyient telah membezakan dirinya sebagai pemimpin dalam lapan bidang penting, menandakan peningkatan yang signifikan dalam ER&D, Kejuruteraan Digital, Penerbangan Angkasa, Automotif, Semikonduktor, Telekomunikasi, sektor Perindustrian, dan Industri 4.0. Pencapaian ini ditekankan dengan memenangi trofi berprestij untuk kemajuan keseluruhan yang cemerlang dalam domain ER&D, maju ke kedudukan pemimpin dalam ER&D di seluruh Amerika Utara, dan menjamin tempat dalam Zon Kepemimpinan untuk ER&D di Eropah. Selain itu, Cyient telah dipuji untuk peranannya yang berpengaruh dan pencapaian dalam Penerbangan Angkasa, Industri 4.0, dan Automotif, dengan dihormati sebagai “pemain trofi ketara.”

Menandakan tonggak sejarah yang menakjubkan, Cyient memulakan langkah dalam Analisis Data dan AI dengan penarafan kepemimpinan, mengatasi pesaing dalam AI Generatif. Usaha terfokus syarikat dalam Kejuruteraan Platform Perisian, Kenderaan Listrik (EV), Telekesihatan, dan Kejuruteraan Pengalaman menggariskan dedikasinya yang tak tergoyahkan untuk menyediakan penyelesaian kelas atas, memperkukuhkan statusnya sebagai pemain terdepan industri.

Zinnov Zones adalah penarafan dan penilaian tahunan yang mengenal pasti pembekal perkhidmatan kejuruteraan dan ER&D teratas di seluruh dunia, menilai keupayaan, penawaran perkhidmatan, inovasi, dan kehadiran pasaran mereka. Laporan Zinnov Zones 2023 memberikan analisis menyeluruh pembekal perkhidmatan dalam ekosistem kejuruteraan.

“Kami gembira diiktiraf dalam penarafan Zinnov Zones 2023. Pengiktirafan ini menekankan dedikasi kami untuk menyediakan perkhidmatan Kejuruteraan dan Teknologi Cekap untuk Masa Depan Digital, Autonomi, dan Lestari. Di Cyient, kami bangga dengan semangat inovasi kami, pendekatan berpusatkan pelanggan, dan keunggulan global kami. Kami percaya dalam memanfaatkan kuasa teknologi untuk menyelesaikan masalah kompleks, memberdayakan masyarakat, dan memacu kemajuan,” kata Meenu Bagla, Naib Presiden dan Ketua Pegawai Pemasaran Cyient.

Sidhant Rastogi, Managing Partner di Zinnov, memberi nota, “Cyient, melalui Pusat Kecemerlangannya (COEs) untuk 5G, IOT, AR/VR, Awan, dan AI Generatif tidak sahaja mengukuhkan keupayaannya dalam teknologi puncak tetapi juga meluaskan jurang geografinya. Fokus syarikat pada kelestarian melalui pelaburannya dalam Digital Twins, RPA, 3D laser scanning, pengoptimuman tenaga RAN, dan pengoptimuman RF telah membantu mengurangkan pelepasan gas rumah hijau bagi organisasi dan pelanggannya. Selain itu, aliansi strategik Cyient dengan vendor teknologi terkemuka dan rakan kongsi merentasi sektor telah membantu syarikat mengukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin dalam Penarafan Perkhidmatan Kejuruteraan Digital dan ER&D Zinnov Zones 2023.”

Tentang Cyient

Cyient (Ditubuhkan: 1991, NSE: CYIENT) bekerjasama dengan lebih 300 pelanggan, termasuk 40% inovator global teratas, untuk menyediakan penyelesaian kejuruteraan dan teknologi cekap untuk masa depan digital, autonomi, dan lestari. Sebagai syarikat, Cyient komited untuk mereka Bersama-sama Masa Depan yang Secara Budaya Inklusif, Bertanggungjawab Sosial, dan Lestari Alam Sekitar dengan para pemangku kepentingan kami.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati
Ikuti berita mengenai syarikat di @Cyient

Gowtham Uyalla

Kaizzen PR

+91 99892 22959

Phalguna Hari jandhyala

Cyient

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.