(SeaPRwire) –   Platform terpadu Cortex membantu menjejak, menilai, dan membangunkan perisian mengikut amalan terbaik yang ditetapkan untuk mengurangkan kekerapan dan tempoh insiden, masa tindak balas yang cepat, dan peningkatan produktiviti.

SAN ANTONIO, Nov. 20, 2023 — Baru-baru ini, Frost & Sullivan menganalisis industri pengurusan mikroperkhidmatan dan portal pembangun dalaman dan, berdasarkan penemuannya, mengiktiraf Cortex dengan Anugerah Kepemimpinan Inovasi Teknologi Utara Amerika 2023. Syarikat itu menawarkan penyelesaian inovatif untuk menangani entropi dalam pembangunan perisian bagi organisasi yang beralih kepada piawaian pembangunan mikroperkhidmatan, teragih atau dikontena. Portal Pembangun Dalaman (IDP) Cortex adalah platform berasaskan premis atau dihoskan awan yang membolehkan pasukan kejuruteraan membina perisian berkualiti tinggi dalam skala tanpa menindih pembangun dengan beban perkhidmatan atau pengurusan sumber yang tidak perlu. Cortex memudahkan penjejakan, penambahbaikan dan penciptaan perisian yang cekap mengikut piawaian keselamatan dan kecemerlangan operasi organisasi yang sentiasa berubah.

Cortex

Cortex

Platform IDP Cortex mempunyai ciri-ciri unik seperti gamifikasi penglibatan pembangun, penambahbaikan ketelusan dan konsistensi dalam kitaran pembangunan. Semasa mengoptimumkan pengeluaran perisian dan perkhidmatan, platform ini mengotomatkan beberapa tugas yang sebaliknya memerlukan campur tangan manual dan perlu dicapai menggunakan alat lama seperti spreadsheet. Platform itu membolehkan pengambilan data secara automatik daripada alat perisian sedia ada dan menyediakan metrik ekosistem yang memberi maklumat, mengelakkan sebarang membuat keputusan berspekulasi dan menyediakan gambaran yang nyata tentang kesihatan ekosistem pembangunan perisian. Ciri-ciri utama IDP Cortex termasuk:

  • Katalog perisian
  • Integrasi merentasi ekosistem
  • Data dan skor khusus
  • Inisiatif dan rangka kerja
  • Tindakan dan plugin
  • Penyesuaian
  • Laman utama pembangun dan notis

Soumyadeep Roy Chowdhury, Ahli Analisis Kanan di Frost & Sullivan, menyaksikan, “Ciri-ciri seperti pemberitahuan khusus apabila perisian melanggar piawaian baharu, laman rumah peribadi dengan tugas tertumpu untuk pembangun, dan set integrasi industri terkaya telah meletakkan Cortex berbeza daripada penyedia IDP yang lain, memacu penglibatan untuk peningkatan aktif tanpa mengorbankan kelajuan.”

Penyelesaian Cortex menyelaraskan semua orang dalam pasukan kejuruteraan, daripada kejuruteraan kebolehpercayaan tapak dan platform kepada keselamatan dan pembangun individu, memastikan piawaian dan konsistensi di seluruh perisian yang dibangunkan secara dalaman. Laman rumah pembangun menyorot maklumat penting secara teratur, menumpukan item boleh tindak dan memberi pemahaman jelas tentang impak terhadap pelbagai petunjuk prestasi utama (KPI). Cortex telah mendapat kelebihan saingan jelas berbanding rakan sejenisnya, termasuk Backstage, dengan integrasi dan fungsi bawaan, seperti penarafan, mengubah, menumpukan, melaporkan dan templat. Mengurangkan nisbah tugas-sumber membuat platform Cortex menjadi penyelesaian utama bagi organisasi yang dipaksa memikirkan semula pendekatan dan menumpukan kecekapan kejuruteraan. Pertumbuhan perniagaannya yang sejajar dengan kesedaran manfaat IDP yang meningkat meletakkan Cortex dalam kedudukan yang menguntungkan dalam industri.

“Cortex sangat memberi tumpuan kepada kepuasan pelanggan dan inovasi berterusan, menjadikan platformnya ekosistem yang berkembang secara dinamik. Strategi pemerolehan pelanggan, penekanan kepada kecekapan, potensi pertumbuhan dan modal insan yang selari untuk melebihi jangkaan pasaran dan meletakkan Cortex di hadapan kecemerlangan dalam tahun-tahun akan datang,” tambah Roy Chowdhury.

Dengan prestasi keseluruhannya, Cortex memenangi Anugerah Kepemimpinan Inovasi Teknologi Frost & Sullivan 2023.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah membangunkan produk dengan ciri-ciri dan fungsi inovatif yang mendapat penerimaan pesat di pasaran. Anugerah ini mengiktiraf kualiti penyelesaian dan penambahbaikan nilai pelanggan yang ia benarkan.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi cemerlang dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik.

Tentang Frost & Sullivan
Selama enam dekad, Frost & Sullivan terkenal dengan peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi disruptif, Mega Trends, model perniagaan baharu dan syarikat untuk bertindak, menghasilkan aliran berterusan peluang pertumbuhan untuk memacu kejayaan masa depan. Hubungi kami: .

Hubungi:
Christine Savoie
E:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)