(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 21, 2023 — Concord Medical Services Holdings Limited (“Concord Medical” atau “Syarikat”) (NYSE: CCM), pembekal kesihatan khusus dalam rawatan kanser, penyelidikan, pendidikan dan pencegahan dengan menubuhkan pusat proton dan hospital kanser serta mengendalikan rangkaian pusat rawatan radioterapi dan pusat pemeriksaan imej diagnostik yang meluas di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengadakan mesyuarat agung tahunan pemegang sahamnya ( “Mesuarat”) pada 26 Disember 2023, pada 10:00 pagi (Waktu Beijing). Mesyuarat akan diadakan di Bilik 26A1-26A5, Menara Timur, Bangunan Hanwei, No. 7 Jalan Guanghua, Daerah Chaoyang, Beijing, China. Tarikh rekod pemegang saham ialah 27 November 2023. Salinan notis Mesyuarat tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Tiada cadangan akan dikemukakan untuk kelulusan pemegang saham di Mesyuarat. Sebaliknya, Mesyuarat akan diadakan untuk pemegang saham yang berhak mengundi untuk membincangkan hal ehwal Syarikat dengan pengurusan. Laporan tahunan Concord Medical pada Form 20-F yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, mengandungi penyata kewangan diaudit Syarikat untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2022, tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur laman web Syarikat di . Form 20-F juga tersedia di laman web SEC di .

Mengenai Concord Medical

Concord Medical Services Holdings Limited ialah pembekal perkhidmatan onkologi bermula dari diagnosis kanser, rawatan, pendidikan dan pencegahan. Syarikat memberi tumpuan kepada penyediaan penjagaan kanser multidisplin di semua aspek perkhidmatan kesihatan onkologi di hospital dan klinik kanser milik sendiri serta hospital rakan kongsi dengan peralatan termaju seperti sistem rawatan proton terkini. Syarikat berusaha untuk meningkatkan kualiti dan kebolehgunaan penjagaan kanser melalui rangkaian hospital dan klinik kanser milik sendiri serta hospital rakan kongsi di seluruh China. Untuk maklumat lanjut, sila lihat .

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui perkataan atau ungkapan seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan ungkapan serupa. Pernyataan prospektif tertakluk kepada ketidakpastian dan kontinjensi di luar kawalan Syarikat dan berdasarkan prinsip untuk membuat keputusan perniagaan masa depan, yang boleh berubah. Beberapa faktor penting boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan prospektif. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana pernyataan prospektif, kecuali diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)