(SeaPRwire) –   LISHUI, China, Feb. 3, 2024 — CN Energy Group. Inc.  (NASDAQ: CNEY) hari ini mengumumkan bahawa pada 2 Februari 2024, ia menerima notis daripada Pejabat Penasihat Am Nasdaq menyatakan bahawa Syarikat telah mematuhi semula keperluan harga tawaran minimum seperti yang ditetapkan dalam Peraturan Senarai 5550 (a) (2). Akibatnya, perbicaraan yang dijadualkan di hadapan Panel Pendengaran pada 26 Mac 2024 telah dibatalkan dan perkara itu ditutup. Saham biasa kelas A syarikat akan terus disenaraikan dan diperdagangkan di Pasaran Modal Kecil Nasdaq di bawah tanda “CNEY.”

Mengenai CN Energy Group. Inc.

Dengan teknologi biokejuruteraan dan fisiokimia berpaten unik, Syarikat telah memperkenalkan dan khusus dalam menghasilkan arang aktif berkualiti tinggi dan tenaga boleh diperbaharui daripada sisa hutan dan pertanian yang ditinggalkan, mengubah sisa berbahaya menjadi produk bernilai dan memberikan faedah kewangan, ekonomi, alam sekitar dan ekologi yang besar. Produk dan perkhidmatan Syarikat telah digunakan secara meluas oleh pengeluar makanan dan minuman, pembuat perindustrian dan farmaseutikal, serta syarikat perlindungan alam sekitar. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.