(SeaPRwire) –   LISHUI, China, Feb. 13, 2024 — CN Energy Group. Inc. (NASDAQ: CNEY) (the “Company” or “CNEY”) hari ini mengumumkan Syarikat akan menganjurkan panggilan persidangan untuk membincangkan keputusan kewangan separuh tahun kedua dan tahun penuh 2023 pada 16 Februari 2024, pada 5:30 PM ET. Keputusan kewangan separuh tahun kedua dan tahun penuh 2023 Syarikat dijangka akan diumumkan pada 15 Februari 2024.

Webcast:
Webcast langsung persidangan panggilan akan tersedia melalui bahagian persidangan panggilan pelabur di  atau dengan mengakses pautan webcast terus di .

Mengenai CN Energy Group. Inc.
CN Energy Group. Inc. kini disenaraikan di NASDAQ di bawah simbol CNEY. Dengan teknologi biokejuruteraan dan fisiokimia berpaten eksklusif, CNEY telah mempelopori dan mengkhususkan dalam menghasilkan arang aktif boleh kitar semula dan tenaga boleh baharu berkualiti tinggi daripada sisa hutan dan pertanian yang ditinggalkan, menukar sisa berbahaya kepada kekayaan yang tidak ternilai dan memberikan manfaat kewangan, ekonomi, alam sekitar dan ekologi yang besar. Produk dan perkhidmatan CENY telah digunakan secara meluas oleh pengeluar makanan dan minuman, pengeluar perindustrian dan farmaseutikal, serta syarikat perlindungan alam sekitar. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di . 

Kenyataan Prospektif
Beberapa kenyataan, selain kenyataan fakta sejarah, yang dibuat dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, dan berdasarkan jangkaan dan projeksi masa depan tentang peristiwa dan trend kewangan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan kata-kata atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “menganggarkan”, “bertujuan”, “menganggar”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “berpotensi”, “terus”, “kemungkinan” atau ungkapan serupa lain. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan seterusnya, atau perubahan dalam jangkaan mereka, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan terbukti tepat, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur untuk merujuk kepada penyataan Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, termasuk tetapi tidak terhad kepada pendaftaran Syarikat dan penyataan lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat yang menetapkan beberapa risiko dan ketidakpastian tertentu yang mungkin memberi kesan kepada keputusan dan arah aliran Syarikat di masa depan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.