Diwali Dhamaka 2023

Transform senyuman anda ini Diwali dengan peralatan perawatan mulut penting OSMF!

Ahmedabad, Gujarat Nov 7, 2023  – Diwali, festival cahaya, adalah masa kegembiraan, perayaan dan persaudaraan. Diwali ini, Dr. Agravat Healthcare Ltd dengan sukacitanya memperkenalkan tawaran yang luar biasa yang akan membuat segala yang bersinar adalah senyuman anda. Kemaskini sihir perawatan mulut dengan julat peralatan perawatan mulut premium pertama di dunia dari OSMF, direka untuk meningkatkan kesejahteraan anda dan memastikan senyuman yang cerah.

Untuk menandakan musim perayaan ini, kami gembira menawarkan diskaun sehingga 20% dan penghantaran percuma untuk tempoh terhad. Inilah peluang anda untuk merangkumi penawaran terbaik dalam perawatan mulut yang boleh mengubah kesihatan mulut anda. Lawati https://osmfmouthopeningkit.com/ untuk mendapatkan tawaran istimewa Diwali Dhamaka ini.

Bintang utama tawaran ini adalah Kit Pembukaan Mulut OSMF Berlesen dan Diluluskan FDA. Paket inovatif ini terdiri daripada empat item unik: Peranti Latihan Pembukaan Mulut, Lolipop OSMF, Vitamin OSMF Vita dan Gel Mulut OSMF. Program dua bulan yang komprehensif ini, apabila diikuti seperti arahan, mempunyai rekod meningkatkan kesan bantuan dari gejala Oral Submucous Fibrosis (OSMF) dalam tempoh dua bulan.

Kit Pembukaan Mulut OSMF adalah perubahan game, mengurangkan pembakaran mulut, meminimalkan risiko kanser mulut dan bisul mulut & rasa terbakar ketika makan makanan, dan menyembuhkan Xerostomia. Kit ini membantu anda mencapai peningkatan yang luar biasa dalam pembukaan mulut, dari satu jari ke 2.5 jari, hanya dalam lima bulan tanpa keperluan untuk pembedahan atau suntikan. Kesemua produk diperbuat dengan teliti di Fasiliti Berkelayakan GMP, dan rawatan ini Diluluskan FDCA, memastikan kesejahteraan anda berada dalam tangan yang selamat.

Apa yang membezakan Kit Pembukaan Mulut OSMF adalah kemudahan dan kesenangannya. Ia adalah produk Lakukan Sendiri yang anda boleh gunakan di kenyamanan rumah anda atau bawa bersama anda ke mana sahaja anda pergi. Laluan anda kepada kehidupan yang lebih sihat dan bahagia adalah cepat dengan kit revolusi ini.

OSMF Smile Toothgel Toothpaste Revolutionary Oral Care: Kuasa Aloe vera dan 10 herba asli berdasarkan Ayurveda. OSMF Smile Toothgel dengan formula lima tindakan direka untuk merevolusikan rutin kebersihan mulut anda. Beli sekarang https://www.osmfkart.com

Jangan lepaskan peluang emas ini untuk membuka Hadiah Perawatan Mulut ini Diwali. Cepat dapatkan Kit Pembukaan Mulut OSMF anda hari ini dan mulakan perjalanan anda ke senyuman yang lebih cerah dan sihat. Biarkan senyuman anda menjadi cahaya paling terang ini Diwali!

Mengenai

Di Dr. Agravat Healthcare Ltd https://www.healthcare.agravat.com, kami komited untuk merevolusikan perawatan mulut. Kit Pembukaan Mulut OSMF kami, Pops, Gel Mulut, Tablet Vita & Gummies, dan Pembuka Mulut UNIK menawarkan penyelesaian inovatif, berlesen, Lakukan Sendiri untuk perawatan mulut, memberikan kesihatan, keyakinan dan senyuman cerah. Sertai kami dalam perjalanan anda ke kesejahteraan mulut yang optimal.

Untuk pertanyaan media atau maklumat lanjut, sila hubungi:

Dr. Agravat Healthcare Ltd

Alamat9, Taxshila Apartment.

Mukhyamantri Avas Yojana,

Zydus Hospital Rd, Thaltej,

Ahmedabad, Gujarat 380059

Telefon (+91) 757-500-8686

Laman Webhttps://osmfmouthopeningkit.com/

Home

Home

Media Contact

osmfmouthopeningkit

osmfshop@gmail.com

Sumber :osmfmouthopeningkit